Δεν ξέρω γιατί ο Κ. Λαλιώτης αισθάνθηκε την ανάγκη να διαψεύσει τον Σ. Τζουμάκα για κάτι που ο κόσμος της «Κεντροαριστεράς» το είχε τούμπανο κι αυτός κρυφό καμάρι.

Προφανώς επειδή άλλη βαρύτητα έχει να σε δίνει «στεγνά» και δημοσίως ένας φίλος και σύντροφος, όπως ο Σ. Τζουμάκας, αναφέροντας πως στήριζες τον ΣΥΡΙΖΑ και τον Α. Τσίπρα το 2015, κι άλλη να έχει καταγραφεί μια τέτοια ιστορική αλήθεια απ’ τις δημοσιογραφικές πληροφορίες, που είναι πιο εύκολο να διαψευστούν.

Τώρα, για να μην αισθάνεται άσχημα ο Κ. Λαλιώτης, επειδή ο Σ. Τζουμάκας τον εξέθεσε, αλλά -όπως έμαθα- επικοινώνησαν και του ζήτησε συγγνώμη, θα τον διευκολύνουμε σε αυτή την αναπάντεχη ταραχή που του προκάλεσε ο υποψήφιος διεκδικητής της αρχηγίας του ΣΥΡΙΖΑ. Πώς; Μα υπενθυμίζοντάς του πως το 2015, με «σημείο αναφοράς» τον εκδοτικό οίκο Λιβάνη, που διατηρούσε καλές σχέσεις με συγκεκριμένους «καραμανλικούς» και ο Κ. Λαλιώτης ήταν «σύμβουλος» του Η. Λιβάνη, που πολιτεύτηκε με τον ΣΥΡΙΖΑ, πλάτη στον Α. Τσίπρα έβαλαν ο Προκόπης Παυλόπουλος, αλλά και ο «μεταβατικός» αρχηγός της ΝΔ εκείνη την εποχή, Ε. Μεϊμαράκης, ο οποίος αντί να αφήσει την κυβέρνηση του Α. Τσίπρα να πέσει, επειδή έχανε τη δεδηλωμένη στη Βουλή κατά την ψήφιση του τρίτου μνημονίου, πήγε και το ψήφισε μαζί με το ΠΑΣΟΚ.

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 15/9