Ολοι έχουµε ακούσει την «Ταραχή», το γνωστό άσµα του Λευτέρη Πανταζή, όµως, όπως όλα δείχνουν, έχει γίνει και το κατάλληλο soundtrack για την Κουµουνδούρου µετά το «µπάσιµο» Κασσελάκη στην κούρσα για τη νέα ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

Μόνο θετικά δεν είδαν οι «σύντροφοί» του στο κόµµα, και ειδικά αυτοί της πλευράς Τσακαλώτου, την έντονη κινητικότητά του. Μάλιστα, ένας από τους πιο στενούς συνεργάτες του Νίκου Φίλη που ανήκει στην πλατφόρµα, ο Τάκης Κατσαρός, ζήτησε από την Επιτροπή ∆εοντολογίας του κόµµατος να παρέµβει κατά της υποψηφιότητάς του, τονίζοντας ότι κίνητρό του είναι η προσωπική υπερπροβολή και όχι η προοπτική του ΣΥΡΙΖΑ. Όλη αυτή η ταραχή, λοιπόν, γιατί δεν αποκλείεται να κοντράρει στα ίσα, ακόµα και να περάσει στην εσωκοµµατική κάλπη, τον Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Την ίδια ώρα, ο Κασσελάκης δεν δείχνει να έχει αντίστοιχες αγωνίες, καθώς συνεχίζει κανονικά την καµπάνια του, προωθώντας την επιδέξια από τα social media αλλά και µε περιοδείες. Μάλιστα, ήδη έχει στο πλευρό του και ένα από τα πιο φρέσκα πρόσωπα του ΣΥΡΙΖΑ, τον νεοεκλεγµένο βουλευτή Κιλκίς Πέτρο Παππά.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 2/9