Σε φουλ ρυθµούς για την προετοιµασία των πρωτοβουλιών οι οποίες θα πλαισιώσουν την παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη στην επικείµενη ΔΕΘ κινείται τόσο το Μέγαρο Μαξίµου όσο και το «γαλάζιο» στρατηγείο της Πειραιώς.

Ηδη καταρτίζονται, µεταξύ άλλων, και τα πρώτα κλιµάκια µε τα κορυφαία κυβερνητικά και κοµµατικά στελέχη που θα περιοδεύσουν στους νοµούς της Μακεδονίας και της Θράκης πριν από την άνοδο του πρωθυπουργού στη συµπρωτεύουσα, µε κεντρική βεβαίως στόχευση τόσο τις παραδοσιακές επαφές µε τους παραγωγικούς φορείς όσο και τη στήριξη των υποψήφιων περιφερειαρχών Απ. Τζιτζικώστα (Κεντρική Μακεδονία), Γ. Κασαπίδη (∆υτική Μακεδονία) και Χρ. Μέτιου (Ανατολική Μακεδονία και Θράκη), που έχουν λάβει εκ νέου το χρίσµα της Ν.∆.

Ανάµεσα στα ονόµα τα που βρίσκονται στην κορυφή της λίστας για τις αποστολές που θα ξεκινήσουν στις 28 Αυγούστου και θα ολοκληρωθούν την Πέµπτη πριν από το Σαββατοκύριακο των εγκαινίων της ∆ιεθνούς Εκθεσης είναι οι: Γιάννης Μπρατάκος, Μάκης Βορίδης, Γιώργος Γεραπετρίτης, Νίκος ∆ένδιας, Νίκη Κεραµέως, Κώστας Σκρέκας, Κυριάκος Πιερρακάκης, Αδωνις Γεωργιάδης, Χρήστος Σταϊκούρας και Σοφία Ζαχαράκη.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 5/08/2023