Ο Χάρης Ρώμας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes» του OPEN και μίλησε, μεταξύ άλλων, για τις διαχρονικές τηλεοπτικές επιτυχίες του, την ενασχόληση με την πολιτική, αλλά και τα επιθετικά σχόλια εναντίον του για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Καλοκαίρι Yes», όπου για την πιο διάσημη σειρά του «Κωνσταντίνου και Ελένης» είπε: «Δεν θα το ξαναέκανα για να μη γίνω γραφικός».

Ο κ. Ρώμας διαχώρισε την ταυτότητά του ως καλλιτέχνης και ως πολιτικό πρόσωπο, τονίζοντας πως στην πολιτική είναι πολύ πιο σκληρά τα πράγματα.

Μάλιστα, αποκάλυψε ότι δέχεται βωμολοχίες και σκληρή κριτική για τη σεξουαλική του ταυτότητα.

«Όταν τα καταφέρνεις ύστερα από 40 χρόνια και ο κόσμος έχει ένα respect για σένα, ο χρόνος τούς έχει εξουδετερώσει τους haters. Στην πολιτική διαγράφονται όμως όλα, εκεί είναι ακόμη πιο σκληρός ο χώρος, παίζονται συμφέροντα. Διαβάζεις πράγματα που σου σηκώνεται η τρίχα, δεν θέλω να πω γιατί είναι βωμολοχίες. Το ρατσιστικό δίνει και παίρνει, ας πούμε στον σεξουαλικό τομέα. Βρίσκονται πολιτικοί μου αντίπαλοι πίσω από αυτό», είπε χαρακτηριστικά ο Χάρης Ρώμας.