Ποιος είδε τη Ζανέτ και δεν τη φοβήθηκε! Η αδελφή του Αλ. Τσίπρα «απασφάλισε», στήνοντας τρελό καβγά στο Facebook χθες το μεσημέρι, όταν ένας «σύντροφος» εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της για το εκλογικό αποτέλεσμα στην Ανατολική Αττική, όπου η ίδια είναι συντονίστρια της Νομαρχιακής Οργάνωσης της περιοχής.

«Το καλύτερο για εσένα θα ήταν… να εξαφανιστείς. Είσαι από τους βασικούς πρωταγωνιστές της συντριβής του κόμματος. Σε ‘‘βάλανε’’ συντονίστρια ΝΕ Ανατολικής Αττικής και κατέστρεψες τα πάντα. Είσαι ο “Κασιδιάρης” του ΣΥΡΙΖΑ. Ντροπή… που έχεις ακόμα λόγο». Αυτό ήταν το σχόλιο που δέχτηκε η Ζανέτ Τσίπρα και έγινε στην κυριολεξία «μπαρούτι», οπότε άρχισε να… στολίζει με διάφορα κοσμητικά επίθετα, όπως «ηλίθιο» και «μα@@@κα», τον συγκεκριμένο «σύντροφο» που την αποκάλεσε «Κασιδιάρη του ΣΥΡΙΖΑ».

«Αν είναι άντρας και έχει αρχ@@δια να απαντήσει», έγραψε στον διάλογο που άνοιξε και με άλλους φίλους της στο Facebook, οι οποίοι την προέτρεπαν να σταματήσει. Όμως η Ζανέτ, απτόητη για την προσβολή που δέχτηκε, συνέχισε γράφοντας: «Είσαι ένας μεγάλος μα@@@κας. Αλλά όμως δεν φταίω εγώ για αυτό. Εσύ είσαι αυτός που επίσης δεν απαντάς γιατί είσαι αυτό που σου είπα. Για πες λοιπόν.... Επί του θέματος… το για την Αν. Αττική;;; Κύριε τίποτα... Απάντησε... Ηλίθιε».

 Η ανάρτηση

 Αφορμή για τον «εκρηκτικό» διάλογο, που θα ζήλευαν και… Μαλτέζοι λεμβούχοι, αποτέλεσε μια αινιγματική ανάρτηση που είχε κάνει η Ζανέτ Τσίπρα στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook για τα πρόσωπα που διεκδικούν μέχρι τώρα την αρχηγία του ΣΥΡΙΖΑ και τη θέση του αδελφού της, Αλέξη. «Εγώ δεν θα πάρω θέση υπέρ καμμιάς και κανενός (φανερά) λέω όμως ο μύθος του Αισώπου για το λαγό και την χελώνα γράφτηκε π.χ. γύρω στα 500 π.χ. και 2023 μας κάνουν 2.253 χρόνια. Εεε λοιπόν μήπως να τον ανατρέψουμε… Δεν είμαστε ηλίθιοι. Έλεος πια…».

Όσοι μπήκαν στον κόπο να σχολιάσουν τη συγκεκριμένη της ανάρτηση, πριν ξεκινήσει το «ξεκατίνιασμα» με τον σύντροφο που την αποκάλεσε «Κασιδιάρη» της Ανατολικής Αττικής, ερμήνευσαν την «αινιγματική» της ανάρτηση ως σπόντα και αιχμή κατά της Έφης Αχτσιόγλου, αλλά και του Ευ. Τσακαλώτου. Για τον τελευταίο, είναι γνωστό άλλωστε πως τον έχει άχτι από τότε που επιδιδόταν σε διαφοροποιήσεις έναντι του Αλ. Τσίπρα και μάλιστα του είχε συστήσει «να παραιτηθεί εάν διαφωνεί με τη γραμμή» του κόμματος.

Πάντως, στα σχόλια που έκαναν άλλοι χρήστες επί της συγκεκριμένης ανάρτησης, η Ζανέτ Τσίπρα απάντησε με νόημα: «Θέλει, πρέπει (άποψη εκφράζω και ίσως να κάνω λάθος) καθαρές θέσεις. Και με τις καθαρές θέσεις ο καθένας μας να αποφασίσει. Αυτά τα λίγο έτσι και λίγο γιουβέτσι, δεν βοηθάμε. Αυτό και μόνο».