Μπορεί σήμερα να είναι ημέρα της Έφης Αχτσιόγλου, καθώς το μεσημέρι ανακοινώνει και επισήμως την υποψηφιότητά της για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ, την Παρασκευή όμως θα έχει την τιμητική του ο σύντροφός της, Δ. Τζανακόπουλος.

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο Δ. Τζανακόπουλος θα βρεθεί στο επίκεντρο του «πειθαρχικού» ελέγχου από τα μέλη της Επιτροπής Δεοντολογίας για το γνωστό επεισόδιο με τον Π. Ρήγα. Στη συνεδρίαση της Επιτροπής Δεοντολογίας τα μέλη του οργάνου θα εξετάσουν και άλλες υποθέσεις, καθώς στο κόμμα επικρατεί ένα γενικό ξεκατίνιασμα και η μία καταγγελία πέφτει πάνω στην άλλη. Πολλές εξ αυτών σχετίζονται με την ανταλλαγή ύβρεων και προσβλητικών χαρακτηρισμών ανάμεσα σε συντρόφους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Εκτός απροόπτου, στην εξέταση της υπόθεσης του Δ. Τζανακόπουλου δεν πρόκειται να βγει άμεσα κάποια απόφαση, αλλά θα ακολουθηθεί η αργόσυρτη πεπατημένη. Δηλαδή το προεδρείο θα αναθέσει σε τρία μέλη του οργάνου να συντάξουν το πόρισμά τους για το περιστατικό και σε άλλη συνεδρίαση θα ανακοινώσουν τις «ποινές».

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 12/7