Μαζί στη ζωή, µαζί και στη Βουλή. Ο λόγος για την πρόεδρο της Πλεύσης Ελευθερίας, Ζωή Κωνσταντοπούλου, και τον σύντροφό της και συνιδρυτή του κόµµατος, όπως έχει δηλώσει η ίδια, ∆ιαµαντή Καραναστάση. Το ζευγάρι, πλέον, δεν κρύβει τον έρωτά του, αφού την ηµέρα των εκλογών αντάλλαξαν µπροστά στις κάµερες ένα τρυφερό φιλί. Σύµφωνα, µάλιστα, µε πληροφορίες του «S», µπορεί ακόµη να µην έχουν κάνει το βήµα της συγκατοίκησης, ωστόσο αρκετές φορές ο ∆ιαµαντής µένει στο σπίτι της Ζωής στην Αγία Παρασκευή.

«Η Ζωή είναι ένας άνθρωπος που την αγαπώ και µε αγαπάει πολύ. Είναι σηµαντικός άνθρωπος στη ζωή µου, ο οποίος πιστεύει πάρα πολύ σε µένα. Ερχεται στις πρόβες µου, στις γενικές δοκιµές, στις παραστάσεις µου, ατελείωτες φορές, σε φάση που της λέω “δεν κουράστηκες;”», είχε δηλώσει ο επιτυχηµένος ηθοποιός σε συνέντευξή του στο «Secret», πριν έρθει η πολιτική επιτυχία µε την είσοδο της Πλεύσης Ελευθερίας στη Βουλή.

Aξίζει να τονίσουµε ότι η Ζωή έχει άριστες σχέσεις µε τα παιδιά του ηθοποιού, καθώς και µε την πρώην σύζυγό του. Κάτι που έχει επιβεβαιώσει και ο ίδιος στη συνέντευξή του: «Η Ζωή είναι ένα δώρο για τα παιδιά µου και τη ζωή µου. Τα αγαπάει και την αγαπούν. Τους δίνει πολύ χρόνο και αγάπη», είχε τονίσει µε νόηµα, αποδεικνύοντας πως το ζευγάρι έχει χτίσει τη σχέση του σε πολύ δυνατές βάσεις.

Αναφορικά µε την πολιτική τους σχέση, τώρα, η ιδέα για την Πλεύση Ελευθερίας γεννήθηκε πίσω στο 2016, όταν συναντήθηκαν για πρώτη φορά στο φουαγιέ του Θεάτρου Τέχνης και βρέθηκαν να συζητούν για τέσσερις και πλέον ώρες. Η πρώτη επαφή, έστω και µέσω υπολογιστή, σύµφωνα µε τον ηθοποιό, αλλά και βουλευτή πλέον, είχε γίνει νωρίτερα. «Την περίοδο του δηµοψηφίσµατος της έστειλα ένα mail, χωρίς να γνωριζόµαστε καν, όπου της δήλωνα τη διάθεσή µου να βοηθήσω στον µεγάλο αγώνα που έκανε. ∆εν βρεθήκαµε τότε, παρά µήνες αργότερα, σε µια παράσταση του Θεάτρου Τέχνης, όπου συναντηθήκαµε και της είπα αστειευόµενος να κοιτάξει το mail της. Μιλήσαµε πάρα πολλή ώρα, µέχρι που άδειασε το θέατρο. Συνεννοηθήκαµε να µιλήσουµε την εποµένη, γιατί τότε ήταν έτοιµη να ανακοινώσει το κόµµα της, την Πλεύση Ελευθερίας, και έτσι ξεκινήσαµε να συναντιόµαστε, να συζητάµε για πράγµατα που αφορούν την πολιτική και να αναλύουµε τα πράγµατα που µας απασχολούν, έχοντας απέναντί µου ένα σπάνιο µυαλό και έναν υπέροχο άνθρωπο», αναφέρει ο ∆ιαµαντής Καραναστάσης για τη σύντροφό του, µε την οποία πλέον θα µοιράζονται τις ανησυχίες και τα σχέδιά τους και εντός του Κοινοβουλίου.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» 1/7