Δεν ξέρω εάν ο πρώην σύμβουλος του Α. Τσίπρα, Ν. Καρανίκας, πήγαινε στα μαθητικά του χρόνια στο κατηχητικό και διάβαζε ένα θρησκευτικό εγχειρίδιο που μοίραζαν στις εκκλησίες με τίτλο -αν θυμάμαι καλά- «εγκόλπιον αμνησικακίας», αλλά σίγουρα σε κάτι τέτοιο παραπέμπουν οι αναφορές που έκανε για να υπερασπιστεί τον Δ. Τζανακόπουλο από τις χυδαίες επιθέσεις που δέχεται, μετά το γνωστό επεισόδιο με τον πρώην γραμματέα της ΚΕ, Π. Ρήγα.

Όπως αποκάλυψε ο Ν. Καρανίκας, και σε αυτόν ο Δ. Τζανακόπουλος δεν έχει φερθεί καλά, αφήνοντας να εννοηθεί πως έχουν «πλακωθεί» εδώ και καιρό και του έχει κόψει την καλημέρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως είναι ανεκτή η «δολοφονία χαρακτήρα» και ο κανιβαλισμός που υφίσταται.

«Είναι ντροπή να του επιτίθενται κόσμος, κάνοντας κουτσομπολιό, διογκώνοντας ένα άσχημο γεγονός με σκοπό τη συκοφάντησή του, την αποδόμηση και τη δολοφονία του χαρακτήρα του», ανέφερε και πρόσθεσε: «Και τα λέω εγώ αυτά για τον Δημήτρη, ενώ με έχει διαγράψει από φίλο του λόγω ενός καβγά, επειδή διαφωνώ μαζί του...».

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 6/7