Αγαπημένα πρόσωπα της οικογένειάς τους θέλησαν να έχουν στο πλευρό τους πολλοί από τους βουλευτές που ορκίστηκαν το πρωί της Δευτέρας. Σύζυγοι και παιδιά στάθηκαν δίπλα στους 300 της Βουλής φέρνοντάς τους… γούρι και δείχνοντας έμπρακτά την στήριξη και την αγάπη τους.

Εισερχόμενοι μαζί με τους αγαπημένους τους στη Βουλή, οι βουλευτές φωτογραφήθηκαν στα σκαλιά, λίγο πριν χωρίσουν οι δρόμοι τους και βρεθούν οι μεν στην αίθουσα της Ολομέλειας και οι δε στα θεωρεία.

Πιο αναλυτικά, τον υπουργό Οικονομικών, Κωστή Χατζηδάκη συνόδεψε η σύζυγός του, Πόπη Καλαϊτζή, μαζί με τον γιο τους.

xazidakis

Η εκλεγμένη με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νάντια Γιαννακοπούλου εισήλθε στη Βουλή συνοδευόμενη από τον σύζυγό της και ηθοποιό, Μάξιμο Μουμούρη και τις πανέμορφες κόρες της. Η κ. Γιαννακοπούλου μάλιστα ανήρτησε μια φωτογραφία με την οικογένειά της από την ημέρα της ορκωμοσίας γράφοντας στη λεζάντα: «Στην ορκωμοσία της νέας Βουλής! Ξανα πίσω στα έδρανα της Βουλης με πολλη όρεξη για να συνεχίσουμε τη σκληρή δουλειά για τα προβλήματα της Δυτικής Αθήνας!».

giannakopoulou

Ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε και τον υπουργό Ανάπτυξης, Κώστα Σκρέκα με την σύζυγό του, Ειρήνη Καραγκούνη αλλά και τον βουλευτή της ΝΔ Θάνο Πλεύρη με την οικογένειά του, τη σύζυγό και συνοδοιπόρο στη ζωή του επί 18 χρόνια, Λένα Παπαθεολόγου και τα δύο παιδιά του.

plevris
skrekas

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες με βουλευτές που τους συνόδευσαν αγαπημένα τους πρόσωπα στην ορκωμοσία

orkomosia-oikogeneies__2_
orkomosia-oikogeneies__3_
orkomosia-oikogeneies__4_
orkomosia-oikogeneies__5_
orkomosia-oikogeneies__6_
orkomosia-oikogeneies__7_
orkomosia-oikogeneies__8_
orkomosia-oikogeneies__9_
orkomosia-oikogeneies__10_
orkomosia-oikogeneies__11_
orkomosia-oikogeneies__12_
orkomosia-oikogeneies__13_
orkomosia-oikogeneies__14_
orkomosia-oikogeneies__15_
orkomosia-oikogeneies__16_
orkomosia-oikogeneies__1_