Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, δυο πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσέγγισαν ήδη τον Νίκο Ανδρουλάκη, διερευνώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας. Μάλιστα, όπως αναφέρει η στήλη, το ένα απ’ αυτά δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινώσει τη διάθεση προσχώρησης στο ΠΑΣΟΚ. Μετά τη χθεσινοβραδινή παραίτηση του Σπίρτζη από την Πολιτική Γραμματεία δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι το στέλεχος που θα προσχωρήσει στο ΠΑΣΟΚ, είναι ο πρώην υπουργός Υποδομών επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ.

Τι αναφέρει το Βig Mouth

-Από τους ανθρώπους που έχω πέριξ της Κουμουνδούρου πληροφορήθηκα ότι δυο πρωτοκλασάτα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ προσέγγισαν ήδη τον πρόεδρο Ανδρουλάκη, διερευνώντας το ενδεχόμενο συνεργασίας. Το ένα απ’ αυτά (τα στελέχη) δεν αποκλείεται μέσα στις επόμενες ώρες να ανακοινώσει τη διάθεση προσχώρησης στο ΠΑΣΟΚ. Κι εδώ δεν μιλάμε για έναν απλό παράγοντα, αλλά έναν από τους στενότερους φίλους του προέδρου Τσίπρα.

! Μετά τη χθεσινοβραδινή παραίτηση του Σπίρτζη από την Πολιτική Γραμματεία δεν ήταν λίγοι εκείνοι που έλεγαν ότι το στέλεχος που θα προσχωρήσει στο ΠΑΣΟΚ, είναι ο πρώην υπουργός Υποδομών επί των ημερών ΣΥΡΙΖΑ. Άλλωστε ουδείς ξεχνά (και σίγουρα δεν μπορεί να παραβλέπει) τις πασοκικές καταβολές του ανδρός.