Στο TikTok «ξαναχτύπησε» ο Κυριάκος Μητσοτάκης με νέο βίντεο, στο οποίο μοιράζεται με τους 209.800 ακολούθους του backstage στιγμιότυπα από την πρόσφατη προεκλογική του περιοδεία στη Βόρεια Ελλάδα, παρουσιάζοντας νέες λεπτομέρειες για το τι συμβαίνει πίσω από τις κάμερες στις επίσημες επισκέψεις και στα road trips του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας σε ολόκληρη την επικράτεια ενόψει της εκλογικής αναμέτρησης της 25ης Ιουνίου.

Στο τελευταίο του βίντεο, πρωταγωνιστής εκτός από τον πρώην πρωθυπουργό ήταν και ο… Φαίδων. Πρόκειται για ένα trend στη δημοφιλή πλατφόρμα, όπου ένα παιδάκι ονόματι Φαίδων μαθαίνει να κάνει ποδήλατο, με τον πατέρα του (πιθανότατα) να ακούγεται να λέει το γνωστό «Μπράβο Φαίδων, ωραίος ο Φαίδων» και «Ώπα Φαίδων», όταν ο μικρός χάνει την ισορροπία του.

@faidon_znt

Μπραβο Φαιδων

♬ original sound - Faidon_znt

Αυτόν τον ήχο χρησιμοποίησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης στο προχθεσινό του βίντεο, όπου φαίνεται ο ίδιος να απολαμβάνει μια ποδηλατάδα υπό τους ήχους του... Φαίδωνος.



Από τις στιγμές που ξεχωρίζουν σε ένα ακόμη πρωτότυπο προεκλογικό βίντεο του προέδρου της ΝΔ είναι στιγμιότυπα από το ταξίδι του, όπου ο πρώην πρωθυπουργός από τα πίσω καθίσματα του αυτοκινήτου του παρακολουθεί έναν αγώνα τένις στο τάμπλετ του, ενώ σχολιάζει πως έπιασαν οι ζέστες, λόγω των υψηλών θερμοκρασιών των τελευταίων ημερών. Απόσπασμα του βίντεο τραβήχτηκε στις 7 Ιουνίου, την ημέρα που ήρθε στον κόσμο η πρωτότοκη κόρη του Κυριάκου και της Μαρέβας Μητσοτάκη, Σοφία, με τον τέως πρωθυπουργό να χαζεύει ένα βίντεο από την παιδική ηλικία της Σοφίας σχολιάζοντας με χιούμορ: «Τελικά όλοι οι γονείς είναι το ίδιο χαζογονείς».

@kyriakosmitsotakis_ 13 ημέρες για τις εκλογες S2E2 #BTS #KyriakosMitsotakis #ekloges2023 ♬ original sound - Kyriakos Mitsotakis

Παράλληλα, ο Κυριάκος Μητσοτάκης μιλά για το νέο οδικό έργο για τη σύνδεση της Δράμας με την Καβάλα, ρωτάει έναν ιερέα αν γνωρίζει το TikTok, μένει έκπληκτος για τον γλάρο που πέταξε δίπλα του όσο βρισκόταν εν πλω, αλλά το highlight είναι αναμφισβήτητα το φινάλε.

Στο κλείσιμο του βίντεο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσφέρει λουλούδια στη σύζυγό του, καθώς σε προηγούμενο βίντεο έχει αποκαλύψει ότι τις ανθοδέσμες που του προσφέρουν τις δίνει όλες στη σύζυγό του, ωστόσο, όπως είχε αναφέρει, «η Μαρέβα είναι ψυλλιασμένη» ότι δεν τις έχει αγοράσει ο ίδιος και συνήθως του τις φέρνει... στο κεφάλι! Πράγμα το οποίο είδαμε ιδίοις όμμασι στο τελευταίο βίντεο του προέδρου τη ΝΔ.