O γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Παύλος Μαρινάκης, αποκάλυψε ότι το ΠΑΣΟΚ έσπευσε να αντικαταστήσει στην ιστοσελίδα του το κυβερνητικό «πρόγραμμα» του κόμματος, ένα πολυσέλιδο κείμενο που είχε και με το οποίο κατέβηκε στις εκλογές του Μαΐου, με ένα άλλο τετρασέλιδο, γεμάτο συνθήματα. Σύμφωνα με τη στήλη Big Mouth του powergame.gr, χθες το πρωί, επάνω στον πανικό τους μετά την αποκάλυψη, επανέφεραν σε εντελώς άλλη άσχετη θέση της ιστοσελίδας τους το εξαφανισμένο μέχρι πρότινος πολυσέλιδο πρόγραμμα, μετατρέποντάς το σε «κείμενο διαβούλευσης», και κράτησαν το νέο στο σημείο «πρόγραμμα».

Τι αναφέρει το Βig Mouth

-Σαν τον ποντικό στη φάκα πιάστηκαν στο ΠΑΣΟΚ. Όπως αποκάλυψε ο «γαλάζιος» γραμματέας, Παύλος Μαρινάκης, προχθές το βράδυ, το ΠΑΣΟΚ αντικατέστησε (δηλαδή ξεφτιλίστηκε) στην ιστοσελίδα του, στο σημείο με τίτλο «πρόγραμμα», ένα πολυσέλιδο κείμενο που είχε και με το οποίο κατέβηκε στις εκλογές του Μαΐου, με ένα άλλο τετρασέλιδο, γεμάτο συνθήματα. Χθες το πρωί, επάνω στον πανικό τους μετά την αποκάλυψη, επανέφεραν σε εντελώς άλλη άσχετη θέση της ιστοσελίδας τους το εξαφανισμένο μέχρι πρότινος πολυσέλιδο πρόγραμμα, μετατρέποντάς το σε «κείμενο διαβούλευσης», και κράτησαν το νέο στο σημείο «πρόγραμμα». Το αποκορύφωμα ήταν η χθεσινή απάντηση του συντρόφου Ανδρουλάκη στο δελτίο του ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη, όπου ο πρόεδρος Νίκος είπε, αναφερόμενος στα προγράμματα, ότι «μπήκαν στη σωστή θέση». Προσωπικά ακόμα δεν έχω καταλάβει. Το ΠΑΣΟΚ πήγε με ένα πρόγραμμα στις πρώτες εκλογές και τώρα το άλλαξε ενόψει των δεύτερων; Όλοι αυτοί οι φόροι που ξεφουρνίζουν τον έναν μετά τον άλλο σε ποιο από τα δύο προγράμματα αναφέρονται; Τρικυμία άνευ προηγούμενου, το μόνο σίγουρο.

! Πάντως, αυτό που έχει μείνει στον κόσμο είναι ότι ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ διαγωνίζονται για το ποιος θα βάλει τους περισσότερους φόρους. Όλο αυτό το σκηνικό δυναμώνει όλο και περισσότερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη Νέα Δημοκρατία, που έχουν πάρει ποπ κορν και παρακολουθούν δύο παράλογες καμπάνιες, που δεν απαντούν στα αληθινά προβλήματα της κοινωνίας.