Τι σημαίνει υποψήφιος; Αναρωτιέται σε ανάρτησή του ο Ανδρέας Παπαδόπουλος, υποψήφιος στο Βόρειο Τομέα της Αθήνας με το ΠΑΣΟΚ. Την απάντηση φυσικά την δίνει ο ίδιος καταλήγοντας στην συνάντηση που είχε με την Άννα Διαμαντοπούλου.

«Ο υποψήφιος που φιλοδοξεί να είναι και εκπρόσωπος μιας μεγάλης κοινότητας ανθρώπων, πρέπει να ξέρει και να απαντά στα μεγάλα πολιτικά ζητήματα» αναφέρει μεταξύ άλλων, ευχαριστώντας παράλληλα και την Άννα Διαμαντοπούλου για την συζήτηση που είχαν για τις προτάσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή που αφορούν το Κοινωνικό Κράτος.

 Γράφει στην ανάρτησή του ο Ανδρέας Παπαδόπουλος:

«Λίγες μέρες πριν τις Εκλογές, τι σημαίνει υποψήφιος;

Να διαβάζεις όλη την επικαιρότητα έως την πιο μικρή λεπτομέρεια, τα κείμενα του κόμματος, να γράφεις άρθρα, να μιλάς σε εφημερίδες, ραδιόφωνα, τηλεοράσεις, να κάνεις δεκάδες συναντήσεις με ανθρώπους της περιφέρειας, να μιλάς σε σπίτια, σε τραπέζια που σε καλούν, να οργανώσεις εκδηλώσεις σε κάθε Δήμο, να μαθαίνεις το κάθε πρόβλημα του κάθε δήμου…ούφ!

Ο υποψήφιος που φιλοδοξεί να είναι και εκπρόσωπος μιας μεγάλης κοινότητας ανθρώπων, πρέπει να ξέρει και να απαντά στα μεγάλα πολιτικά ζητήματα.

Ευχαριστώ την Άννα Διαμαντοπούλου για την σε βάθος συζήτηση που είχαμε για τις προτάσεις στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή που αφορούν το Κοινωνικό Κράτος σε όλη την διάρκεια της ζωής μας από τα παιδιά μέχρι τους υπερήλικες.

Να την ευχαριστήσω ιδιαίτερα που κατανόησε το πρόβλημα χρόνου και κάναμε συνάντηση στις 8 το πρωί … υπό το βλέμμα, όπως βλέπετε, του Ελευθερίου Βενιζέλου».

Λίγες μέρες πριν τις Εκλογές, τι σημαίνει υποψήφιος; Να διαβάζεις όλη την επικαιρότητα έως την πιο μικρή λεπτομέρεια,...

Δημοσιεύτηκε από Andreas Papadopoulos στις Πέμπτη, 18 Μαΐου 2023