Δυναμικά κινείται στην Α΄ Αθηνών η υποψήφια βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Άννα Ροκοφύλλου. 

Δικηγόρος με μακρά πορεία στην Τοπική Αυτοδιοίκηση, τόσο στην περιφέρεια Αττικής όσο και στον δήμο Αθηναίων, η υποψήφια βουλευτής γνωρίζει πολύ καλά τα προβλήματα και τις ανησυχίες των κατοίκων της πρωτεύουσας, ενώ συσυτρατεύθηκε με όλες τις της δυνάμεις με τη Νέα Δημοκρατία και τον Κυριάκο Μητσοτάκη, με στόχο να συμβάλλει στη βελτίωση της καθημερινότητας της ζωής των Αθηναίων. 

Τις προηγούμενες ημέρες η υποψήφια πραγματοποίησε συναντήσεις με πολίτες, φίλους και υποστηρικτές ανταλλάσσοντας απόψεις για τις μεγάλες μεταρρυθμίσεις που πέτυχε η Νέα Δημοκρατία αυτά τα τέσσερα χρόνια αλλά και για τις προτεραιότητες της επόμενης περιόδου. 

Το Σαββατοκύριακο στην καρδιά της Αθήνας, με καφέ και όμορφη διάθεση, συνάντησα φίλες και φίλους συμπολίτες μου....

Δημοσιεύτηκε από Άννα Ροκοφύλλου - Anna Rokofyllou στις Δευτέρα, 15 Μαΐου 2023

«Πιστεύω στην πολιτική. Από πολύ νέα μπήκα στα κοινά. Συμμετέχω ξανά για να συμβάλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στο έργο που ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Από την καρδιά της πατρίδας μας, την Α' Αθήνας. Είμαι η Άννα Ροκοφύλλου και ζητώ την εμπιστοσύνη σας», είναι το μήνυμα της υποψήφιας ενόψει της επερχόμενης εκλογικής αναμέτρησης. 

Άννα Ροκοφύλλου | Υποψήφια Βουλευτής στην 'Α Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία

Πιστεύω στην πολιτική. Από πολύ νέα μπήκα στα κοινά. Συμμετέχω ξανά για να συμβάλω και εγώ με όλες μου τις δυνάμεις στο έργο που ξεκίνησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Από την καρδιά της πατρίδας μας, την Α' Αθήνας. Είμαι η Άννα Ροκοφύλλου και ζητώ την εμπιστοσύνη σας. #Anna_stin_a #Athens #neadimokratia #me_tin_anna_stin_a

Δημοσιεύτηκε από Άννα Ροκοφύλλου - Anna Rokofyllou στις Κυριακή, 14 Μαΐου 2023