«Σπόντα» στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, εν όψει των εκλογών έστειλε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης από τα Τρίκαλα.

Στη συνάντηση που πραγματοποίησε με τον δήμαρχο Τρικαίων, Δημήτρη Παπαστεργίου, σημείωσε ότι τα ζητήματα που έχουν να κάνουν με τον σκληρό πυρήνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης αποκτούν μεγάλη σημασία «γιατί θέλουμε τα έργα να υλοποιούνται και πρέπει να πω ότι εδώ στη Θεσσαλία δείχνετε τον δρόμο».

Η συζήτηση με θέμα «Για τις πόλεις που θέλουμε», στο Μουσείο Τσιτσάνη, και ειδικότερα η αναφορά του δημάρχου σε ένα app που δείχνει ποια γήπεδα μπάσκετ ή ποδοσφαίρου είναι διαθέσιμα ώστε να τα κλείνουν τα παιδιά και να μην περιμένουν, έκανε τον πρωθυπουργό να πετάξει το «καρφί» του.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ανέφερε: «Εμείς όταν παίζαμε μπάσκετ στην Αμερική είχαμε έναν κανόνα. Κερδίζεις μένεις, χάνεις φεύγεις. Κερδίζεις παίζεις. Μπαίνει ο επόμενος».

Αναλυτικά ο διάλογος με το «καρφί» Μητσοτάκη στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ

Δημήτρης Παπαστεργίου: Αυτοί οι δύο υπέροχοι «τύποι» και κλείνουμε, είναι οι αδερφοί Καραθάνου, οι οποίοι γύρισαν στα Τρίκαλα και αποφάσισαν να κάνουν μία εταιρεία παραγωγής λογισμικού.

Κάποια από τα προγράμματα που έχουμε στον δήμο μας, αυτό το πρόγραμμα είναι ένα πρόγραμμα που βοηθάει τα παιδιά να κλείνουν γήπεδο για μπάσκετ, τένις, τα γήπεδα που θέλεις να περιμένεις. Αντί να κάθεσαι να περιμένεις, λοιπόν, πας στο γήπεδο μπάσκετ εδώ και λες ότι θέλω να κλείσω σήμερα ή αύριο Παρασκευή και πας και παίζεις χωρίς να περιμένεις.

Κυριάκος Μητσοτάκης: Εμείς πρέπει να σου πω ότι όταν παίζαμε μπάσκετ στην Αμερική, και πηγαίναμε και παίζαμε σε γήπεδα, υπήρχε ένας κανόνας μόνο. Τότε δεν είχαμε τέτοιες τεχνολογίες, όχι. «Κερδίζεις, μένεις».

Δημήτρης Παπαστεργίου: Σωστό, σκληρό.

Κυριάκος Μητσοτάκης: «Χάνεις φεύγεις, κερδίζεις μένεις». Ο επόμενος.