Ο Όμηρος Τσάπαλος, ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΕΦΚΑ, έχει κάνει τους τελευταίους μήνες αισθητή την παρουσία του στις γειτονιές της Αθήνας καθώς έχει «ριχτεί» για τα καλά στην μάχη του σταυρού ως υποψήφιος βουλευτής στην Α΄ Αθηνών.

Τις τελευταίες ημέρες επισκέφθηκε τις γειτονιές των Σεπολίων, της Κυψέλης και των Αμπελοκήπων όπου πραγματοποίησε μεγάλες συγκεντρώσεις σε κεντρικές καφετέριες των περιοχών αυτών. Παράλληλα, επισκέφθηκε τα κατά τόπους αστυνομικά τμήματα καθώς και τις τοπικές αγορές.

Ο Όμηρος Τσάπαλος έχει επιλέξει να εστιάσει στην προεκλογική του εκστρατεία στην ανάδειξη του ζητήματος της ασφάλειας στις γειτονιές της Αθήνας αλλά και της απόκτησης στέγης από νέους ανθρώπους έως 39 ετών σε υποβαθμισμένες περιοχές της πόλης.
_____2

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες με άρθρο του στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» πρότεινε την ένταξη στον τουριστικό χάρτη της Αθήνας της γειτονιάς του Αγίου Παντελεήμονα «για να μπορέσει να αναβιώσει μια από τις ιστορικότερες γειτονιές της πόλης». Επιπλέον πρότεινε την επέκταση του προγράμματος «Σπίτι Μου» μέσω της 100% επιδότησης των τόκων των δανείων σε νέους ανθρώπους που θέλουν να αγοράσουν το δικό τους σπίτι ειδικά σε υποβαθμισμένες περιοχές της Αθήνας όπως ο Άγιος Παύλος, τα Κάτω Πατήσια, τα Σεπόλια κα.
_______________WhatsApp_2023-05-05______12_39_12_3

Τις τελευταίες εβδομάδες η υποψηφιότητα του Όμηρου Τσάπαλου φαίνεται να έχει αποκτήσει σημαντική δυναμική καθώς ο νεαρός πολιτικός φαίνεται να έχει ιδιαίτερη διείσδυση στην κατηγορία των συνταξιούχων λόγω και της ιδιότητας του ως Εκπροσώπου Τύπου του ΕΦΚΑ, καθώς και στις νέες ηλικίες.