Από ποδόσφαιρο δεν σκαµπάζω τίποτα. ∆εν καταλαβαίνω τι είναι αριστερό µπακ, κεντρικό χαφ ή σέντερ φορ. Μου φαίνονται σαν κινέζικη ορολογία. Αν, µάλιστα, δω βράδυ µπάλα ποδοσφαίρου έξω από το σπίτι µου, είναι πολύ πιθανόν να καλέσω το «100» , θεωρώντας ότι είναι βόµβα. Πλέον, όµως, το ποδόσφαιρο, και δη το πρωτάθληµα της Α’ Εθνικής, εξελίσσεται κάπως σαν την Ακροδεξιά του Κασιδιάρη.

Λογικό, θα µου πείτε, από τη στιγµή που στο παρασκήνιο πρωταγωνιστεί (µε την ιδιότητα του προέδρου της ΕΠΟ) ο γνωστός Τάκης Μπαλτάκος. Ενας τύπος που, ενώ ήταν δεξί χέρι του τότε πρωθυπουργού, Αντώνη Σαµαρά, συνοµιλούσε µε τον Κασιδιάρη της Χρυσής Αυγής, λες και ήταν συνεργάτης του, στο Υπουργικό Συµβούλιο.

Φαίνεται, όµως, ότι, ενώ όλα αλλάζουν στη ζωή, οι άνθρωποι παραµένουν ίδιοι. Μόνο έτσι µπορώ να εξηγήσω τη συµπεριφορά του Μπαλτάκου έναντι του προέδρου (της καρδιάς µου) Γιάννη Αλαφούζου. Οσοι γνωρίζουν τον πρώτο θεωρούν ότι όσα κάνει τα κάνει για να εξοργίσει όχι τον πρόεδρο του ΠΑΟ, αλλά τον ιδιοκτήτη του ΣΚΑΪ λίγο πριν από τις εκλογές.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 6/5/23