Σε προεκλογικό πυρετό βρίσκεται ο υπουργός Δικαιοσύνης Κώστας Τσιάρας, ο οποίος διεκδικεί εκ νέου την ψήφο των συμπολιτών του στον Νομό Καρδίτσας. 

Ο υπουργός και υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ παρά το βεβαρυμένο πρόγραμμά ματαξύ περιοδειών στις περιοχές της εκλογικής του περιφέρειας και υων υποχρεώσεων του στην Αθήνα, βρήκε τον χρόνο να περάσει από το κεντρικό περίπτερο της ΝΔ στην Πλατεία Συντάγματος, προκειμένου να συγχαρεί και να ευχαριστήσει δια ζώσης τα στελέχη και τους υποστηρικτές της κεντροδεξιάς παράταξης για τον αγώνα που δίνουν, προκειμένου να επιτευχθεί μια ακόμη εκλογική νίκη για το κόμμα του Κυριάκου Μητσοτάκη. 

Ο Κώστας Τσιάρας δήλωσε συγκεκριμένα: «Σε όλες τις εκλογικές μάχες μας, τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και εργάζονται αθόρυβα και συστηματικά για την μεγάλη νίκη της ΝΔ. Παρά τους χθεσινούς έντονους ρυθμούς προσπάθησα και βρήκα τον χρόνο να επισκεφτώ το προεκλογικό περίπτερο της ΝΔ στο Σύνταγμα για να τιμήσω τους αγωνιστές της παράταξης που είναι οι πρωτεργάτες της μεγάλης νίκης. Ευχαριστώ τον καλό μου φίλο και Συντονιστή του Διαγραμματειακού Οργάνου Δημήτρη Παπαγγελόπουλο και τα στελέχη της ΝΔ για την υποδοχή που μου επιφύλαξαν στο προεκλογικό μας περίπτερο. Τους ευχαριστώ κυρίως για τη σκληρή δουλειά τους, ώστε την επόμενη μέρα η ΝΔ να είναι κυβέρνηση και ο Κ.Μητσοτάκης ξανά Πρωθυπουργός».

Σε όλες τις εκλογικές μάχες μας, τα στελέχη και τα μέλη του κόμματος δίνουν τον καλύτερο εαυτό τους και εργάζονται...

Δημοσιεύτηκε από Κώστας Τσιάρας στις Τρίτη, 9 Μαΐου 2023