«Σαφάρι» στην Α' Αθηνών, όπου θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς εθνικές εκλογές, κάνει ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Κυριάκος Πιερρακάκης, ο οποίος έχει ριχτεί για τα καλά στο κυνήγι του σταυρού, στοχεύοντας στην πρωτιά στην Πρώτη Περιφέρεια της πρωτεύουσας.

Την Κυριακή μάλιστα ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ βρέθηκε στην Ελληνορώσων, όπου συζήτησε με τους πολίτες για όλες εκείνες τις δράσεις που φέρνουν την Ελλάδα οριστικά στον 21ο αιώνα. Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας επισκέφθηκε το «Games Forum», όπου μίλησε για τις δράσεις του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης που βοηθούν τις επιχειρήσεις να επωφεληθούν από τις νέες τεχνολογίες.

Όσο για το πώς ολοκληρώθηκε η Κυριακή του Κυριάκου Πιερρακάκη, όπως είδαμε στην προσωπική του σελίδα στο Facebook, ήταν καθαρά «μανιάτικη» υπόθεση, καθώς ο υπουργός βρέθηκε στο κέντρο της Αθήνας με συντοπίτες του από την αγαπημένη του, όπως τη χαρακτήρισε, Μάνη.

Μια ημέρα νωρίτερα, ο υποψήφιος βουλευτής της ΝΔ συνάντησε πολίτες στην πλατεία Βικτωρίας, συζητώντας με τους κατοίκους λύσεις για μια πόλη πιο φιλική και ανθρώπινη.

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 9/5