Στην off the record κουβέντα του Κυριάκου Μητσοτάκη με δημοσιογράφους με την ευκαιρία της παρουσίας του στο δελτίο του Star, μας ενημερώνει η στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως αναφέρεται, ο πρωθυπουργός  δεν δίστασε να πει ότι η πρωτιά στα Χανιά αποτελεί για τον ίδιο προσωπικό στοίχημα, ενώ για το Ηράκλειο εκτίμησε ότι η παρουσία Ανδρουλάκη, σε συνδυασμό με την εντοπιότητα, θα στερήσει ακόμα και τη δεύτερη θέση από τον ΣΥΡΙΖΑ.

Τι γράφει το Big Mouth

Συνάντηση και off the record κουβέντα με δημοσιογράφους (είναι σαν αυτές τις εξομολογήσεις που κάνω εγώ στον πνευματικό μου, που έπειτα από λίγο τις μαθαίνει η σύζυγός μου) είχε χθες με την ευκαιρία της παρουσίας του στο δελτίο του Star ο πρόεδρος Μητσοτάκης. Και είχε όρεξη, αν κρίνω από τα όσα είπε στην off the record συζήτηση, που σε ελάχιστα λεπτά της ώρας έγινε on και με το παραπάνω. Ο πρωθυπουργός εμφανίστηκε αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα, εκτιμώντας (μεταξύ των άλλων) ότι η ΝΔ θα κερδίσει αρκετές εκλογικές περιφέρειες που στις κάλπες του 2019 είχε αναδειχτεί δεύτερη δύναμη. Ενδεικτικά ανέφερε τη Β’ Πειραιά, τον Δυτικό Τομέα (που είναι και υποψήφιος) και την Άρτα, γενέτειρα αν δεν κάνω λάθος του προέδρου Τσίπρα. Ο αρχηγός Κυριάκος δεν δίστασε να πει ότι η πρωτιά στα Χανιά αποτελεί για τον ίδιο προσωπικό στοίχημα, ενώ για το Ηράκλειο εκτίμησε ότι η παρουσία Ανδρουλάκη, σε συνδυασμό με την εντοπιότητα, θα στερήσει ακόμα και τη δεύτερη θέση από τον ΣΥΡΙΖΑ. Τέλος, στην off the record κουβέντα χαρακτήρισε δύσκολη περιφέρεια τη Δυτική Μακεδονία. Τόσο δύσκολη, που τις επόμενες μέρες θα αναληφθούν κάποιες (πολλές) πρωτοβουλίες.