Μια διαφορετική προεκλογική καμπάνια έχουν επιλέξει να κάνουν, όπως φαίνεται, οι υποψήφιοι Βουλευτές με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας της ΝΔ Γιώργος Σταμάτης και Πορφυλένια Κανελλοπούλου.

Πρώτος σταθμός τους η κοινωνική καφετέρια Sun City στην Ηλιούπολη, όπου και δοκίμασαν τον καφέ που φτιάχνεται με αγάπη από παιδιά με νοητική υστέρηση του Σωματείου Αποκατάστασης & Ειδικής Αγωγής ΑμεΑ “Παναγία Ευαγγελίστρια”. Εκεί, είχαν την ευκαιρία να ακούσουν τα προβλήματα της Άννας, του Νίκου, του Ιάσονος και άλλων παιδιών, αλλά και να ενημερώσουν τους συνοδούς τους για τις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει για την διευκόλυνση της καθημερινότητας των Ατόμων με Αναπηρία.
stam4

Στη συνέχεια, σειρά είχε το παλαιοβιβλιοπωλείο των αστέγων ο «Ανέστιος», μια ιδιαίτερα αξιόλογη και ενθαρρυντική προσπάθεια του Λεωνίδα Κουρσούμη, ο οποίος βρέθηκε για 23 μήνες άστεγος επειδή έχασε τη δουλειά του της περίοδο της κρίσης στον εκδοτικό οίκο που εργαζόταν, αλλά με κίνητρο το όραμά του και τις επαγγελματικές του δεξιότητες, εμπνεύστηκε τον τρόπο για να βρει τη λύση και να βοηθήσει τον εαυτό του, αλλά και άλλους άστεγους συμπολίτες του. Αμφότεροι δήλωσαν διαχρονικοί θαυμαστές του έργου του κ. Κουρσούμη και υποσχέθηκαν να ενθαρρύνουν τον κόσμο να στηρίξει το παλαιοβιβλιοπωλείο.
stam1
stam3
stam2

Επισημαίνεται ότι ο κ. Σταμάτης και ως Γραμματέας Κοινωνικής Αλληλεγγύης και Καταπολέμησης της Φτώχειας, έχει βρεθεί ανελλιπώς συχνά στο πλευρό εθελοντών και σωματείων με πλούσιο κοινωνικό έργο.