Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για το ταξίδι του στο Κόμο της Ιταλίας εξαπέλυσε το πρωί της Κυριακής σε τηλεοπτική εκμπομπή ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος. "Οι αριστεροί πάνε στη χλιδή και οι δεξιοί στη Θεσσαλονίκη τη φτωχομάνα", δηλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο κ. Ντινόπουλος, "ο κ. Τσιπρας μπορεί να παει οπου θέλει αρκεί να είναι συνεπής με τις ομιλίες του, γιατί ορισμένες συνιστώσες δε θέλουν ταξίδια στο εξωτερικό". Ο υπουργός είπε ακόμα ότι "εμείς προσπαθουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, άλλοι όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να τα επαναφέρει." Τόνισε ότι υπερφορολόγηση και ανεργία είναι τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και η ίδια η κοινωνία. 

Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας άφησε αιχμές για την αξιωματική αντιπολίτευση, αναφέροντας ότι "η κοινωνία θέλει σταθερότητα, κάποιοι λειτουργούν ως χάκερ στην ομαλότητα… Η ίδια η κοινωνία θα επιβάλει συναινετικές διαδικασίες".

Ο κ. Ντινόπουλος προκάλεσε την αντιπολίτευση "να μάς πουν την εναλλακτική, να πανε στη ΔΕΘ να εξαγγείλουν τα πάντα στους πάντες; Παει η εποχή που κάποιοι διόριζαν στο δημόσιο. Και η κοροϊδία εχει ενα τέλος" κατέληξε.