Ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ένα από τα δυνατά χαρτιά της κυβέρνησης Μητσοτάκη, έχει ριχτεί δυναμικά στη μάχη του σταυρού στην Περιφέρεια της Α’ Αθηνών, με την κάλπη της 21ης Μαΐου να σηματοδοτεί την «παρθενική» εμφάνισή του στον εκλογικό στίβο.

Η υποψηφιότητα του υπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης, στον οποίο πιστώνεται σε πολύ μεγάλο βαθμό το ψηφιακό άλμα που βιώνει η χώρα την τελευταία τετραετία, μέσα σε λίγους μήνες έχει προκαλέσει άρδην αλλαγές στον εκλογικό χάρτη της πρώτης Περιφέρειας της πρωτεύουσας, ενώ αν κρίνουμε από την ανταπόκριση των Αθηναίων στις συγκεντρώσεις του αλλά και τις περιοδείες του, έχουμε να κάνουμε με μία εξαιρετικά δυναμική υποψηφιότητα, ικανή να προκαλέσει σημαντικές ανακατατάξεις.

Τις τελευταίες ημέρες, ο υπουργός βρέθηκε στου Γουδή, στα Πετράλωνα και στα καταστήματα στην Ερμού, όπου συνομίλησε με πολίτες και επιχειρηματίες. Παράλληλα, επισκέφθηκε την Τροχαία Αττικής, όπου συζήτησε με στελέχη της για τη λειτουργία και τις ανάγκες της υπηρεσίας τους. Επίσης βρέθηκε στο «Αιγινήτειο» σε εκδήλωση με πανεπιστημιακά στελέχη του χώρου της Υγείας για την πρόοδο στην ψηφιοποίηση των νοσοκομειακών μονάδων.

Δημοσιεύτηκε στην ΑΠΟΓΕΥΜΑΤΙΝΗ στις 27/4