Η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και υποψήφια βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ κα Ζέττα Μ. Μακρή επισκέφτηκε τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνάτιο για να ζητήσει την ευχή του στην έναρξη του προεκλογικού της αγώνα.

Μετά την προκήρυξη των εθνικών εκλογών της 21ης Μαΐου, η κα Μακρή, όπως και στις προηγούμενες αναμετρήσεις, θέλησε να πάρει την ευλογία του κ. Ιγνάτιου για την ευόδωση της προσωπικής της διαδρομής με προορισμό την ανάδειξη της υποψηφιότητάς της, την επανεκλογή της και την ισχυροποίηση του ψηφοδελτίου της Νέας Δημοκρατίας της εκλογικής της περιφέρειας.

Στη σύντομη συζήτηση με τον Σεβασμιώτατο Ποιμενάρχη, η υφυπουργός Παιδείας εξέφρασε τη σημασία της ευχής του και τη δύναμη που αντλεί η ίδια από τα λόγια του, τη σοφία του και την ευθύβολη κρίση και κριτική του. Ο Μητροπολίτης κ. Ιγνάτιος, γενναιόδωρος και υποστηρικτικός, μίλησε εγκάρδια στην βουλευτή και υποψήφια για την ανανέωση της βουλευτικής της ιδιότητας κα Μακρή και της ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα της. Οι πατρικές συμβουλές του συγκίνησαν την υφυπουργό, που αναζήτησε στα λόγια του Μητροπολίτη Δημητριάδος την παραίνεση, την επιβεβαίωση και την εμπιστοσύνη του στο έργο που εκείνη προσφέρει και στο δρόμο που χαράσσει προς όφελος του τόπου και των ανθρώπων του. Με την ευλογία του κ. Ιγνάτιου και πίστη στον εαυτό της και την αφοσίωσή της στο μέλλον της χώρας και της Μαγνησίας, η Ζέττα Μακρή συνεχίζει, δυνατά, τις συναντήσεις της με τους πολίτες και το διάλογο για την ανάδειξη και καταγραφή των τοπικών θεμάτων, που θα αποτελέσουν προτεραιότητά της στην επόμενη τετραετία.

Η Ζ. Μακρή στον Μητροπολίτη Ιγνάτιο για την ευχή του    Η υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων και βουλευτής Ν....

Δημοσιεύτηκε από Ζέττα Μ. Μακρή στις Δευτέρα, 24 Απριλίου 2023