Στο Άστρος Κυνουρίας για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 200ης επετείου της Β´ Εθνοσυνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 1823, βρέθηκε την Παρασκευή ο Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της πειοδείας τους στην Πελοπόννησο. 

Εν συυνεχεία, ο πρωθυπουργός επισκέφθηκε τη Μεγαλόπολη. Δίπλα στον Κυριάκο Μητσοτάκη κατά τη διάρκεια των επισκέψεων του στην Αρκαδία βρισκόταν ο βουλετής του Νομού και πρώην υφυπουργός Εξωτερικών Κώστας Βλάσης. 

Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στη Μεγαλόπολη, όπου - απευθυνόμενος σε ένα πολυπληθές κοινό - δεσμεύθηκε ότι η...

Δημοσιεύτηκε από Kostas Vlasis στις Σάββατο, 22 Απριλίου 2023

Με τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη στο Άστρος Κυνουρίας για τις εορταστικές εκδηλώσεις της 200ης επετείου της Β´ Εθνοσυνέλευσης, που πραγματοποιήθηκε τον Απρίλιο του 1823.

Δημοσιεύτηκε από Kostas Vlasis στις Παρασκευή, 21 Απριλίου 2023
Ο βουλευτής Αρκαδίας έχει ριχτεί με όλες του τις δυνάμεις στη μάχη για την εκλογική επικράτηση της ΝΔ στην αναμέτρηση της 21ης Μαΐου, μεταδίδοντας το προεκλογικό μήνυμα της Νέας Δημοκρατίας από άκρη σε άκρη της Αρκαδίας και προβάλλοντας το κυβερνητικό έργο της τελευταίας τετραετίας. 

Στην πλατεία του Άστρους, όπου χθες το βράδυ πλήθος κόσμου είχε την ευκαιρία να παρακολουθήσει ένα εντυπωσιακό φεστιβάλ...

Δημοσιεύτηκε από Kostas Vlasis στις Σάββατο, 22 Απριλίου 2023

Μέσα στο Σαββατοκύριακο βρέθηκε στα χωριά Τρόπαια Γορτυνίας, στα Λαγκάδια και στο Ελαιοχώρι.

Παραμονή Αγίου Γεωργίου στο Ελαιοχώρι.

Δημοσιεύτηκε από Kostas Vlasis στις Σάββατο, 22 Απριλίου 2023

Χρόνια πολλά σε όσες & όσους γιορτάζουν σήμερα, χρόνια πολλά στον αγαπημένο μου πατέρα που έχει σήμερα την τιμητική του! Τρόπαια Γορτυνίας!

Δημοσιεύτηκε από Kostas Vlasis στις Κυριακή, 23 Απριλίου 2023