Αναταραχή προκάλεσε στα αυτοδιοικητικά της Πρέβεζας η προαναγγελία του πρώην προέδρου της ΝΟ∆Ε της Ν.∆., Νίκου Τζίµα, ότι θα είναι υποψήφιος δήµαρχος στις προσεχείς εκλογές.

Η εξέλιξη, που κατά τ' άλλα είναι εντελώς νορµάλ, καθώς, πλησιάζοντας στις δηµοτικές κάλπες, ξεπετάγονται από παντού υποψηφιότητες, αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον, αν σκεφτεί κανείς πως ο νυν δήµαρχος, Νίκος Γεωργάκος, πρόσκειται επίσης στη Νέα ∆ηµοκρατία. Εποµένως, σε περίπτωση που ο Τζίµας φτάσει στις κάλπες του ερχόµενου Οκτωβρίου ως υποψήφιος δήµαρχος και δεδοµένης της εκ νέου υποψηφιότητας Γεωργάκου, θα έχουµε να κάνουµε µε έναν «γαλάζιο εµφύλιο» στην Πρέβεζα.

Πάντως, το ζήτηµα των χρισµάτων το έχει λήξει η Πειραιώς, διαµηνύοντας πως, όπως και στις προηγούµενες αυτοδιοικητικές εκλογές, δεν θα δοθούν επίσηµα χρίσµατα, παρά µόνο στήριξη του κόµµατος σε υποψηφιότητες στους µεγάλους δήµους της χώρας.

Στην Πρέβεζα, πάντως, ο κ.Τζίµας δήλωσε «παρών» για τις επικείµενες εκλογές, ασκώντας µάλιστα έντονη κριτική στη δηµοτική Αρχή

Δημοσιεύτηκε στο e-ota των ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΩΝ στις 31/3.