Λίγες βδομάδες έχουν μείνει πριν το Πάσχα με μικρούς και μεγάλους να αναζητούν εφάνταστες λαμπάδες για το βράδυ της Ανάστασης.

Το αστείρευτο ταλέντο της Πηνελόπης Καλογεροπούλου και τα ομολογουμένως εξαιρετικά comics από τη σειρά «Baby politicians» του Νικόλα Στεφαδούρου, σε συνδυασμό με τις viral ατάκες του Γ.Γ. του ΚΚΕ, Δημήτρη Κουτσούμπα –και όχι μόνο- έχουν δημιουργήσει τις λαμπάδες που έγιναν λατρεία και είναι βέβαιο ότι φέτος θα κάνουν την εμφάνισή τους από άκρη σε άκρη της Ελλάδας.

1

Η Πηνελόπη Καλογεροπούλου μιλώντας στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος» του OPEN για τις ξεχωριστές αυτές λαμπάδες, ανέφερε ότι: «Όπως είπε, ξεκίνησε το εγχείρημα αυτό, όταν ένας φίλος της ζήτησε να του φτιάξει μια λαμπάδα με τη μορφή του Δημήτρη Κουτσούμπα από τη σειρά ''Baby Politicians'' του Νικόλα Στεφαδούρου και την ατάκα ''Αυτοί είστε''.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν λαμπάδες με τυπωμένες τις ατάκες ''Αυτοί είστε'', ''Παπα-παπαρατσένκο'', ''Πού τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια'', ενώ έρχεται σύντομα λαμπάδα με τα γαλλικά του Δημήτρη Κουτσούμπα που έγιναν viral, μετά την ομιλία του στις απεργιακές συγκεντρώσεις στο Παρίσι προ ημερών.

Όπως αποκάλυψε μετά από ερώτηση που της έγινε, τη μεγαλύτερη ζήτηση έχουν οι λαμπάδες με τις ατάκες «Αυτοί είστε» και «Πού τα βρήκατε αυτά τα φυντάνια».

Παράλληλα αποκάλυψε πως σύντομα θα έρθουν και νέες λαμπάδες και με ατάκες που σχολιάστηκαν εκτενώς στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.