Μαθαίνω ότι πίσω από τον εκνευρισµό του Θοδωρή Ρουσόπουλου, που είχε ως αποτέλεσµα τη ρήξη µε τον πολιτικό του µέντορα, Κώστα Καραµανλή, βρίσκεται ο χειρισµός που έκανε ο πρώην Πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος στο θέµα.

Σύµφωνα µε πληροφορίες, ο πρώην πρωθυπουργός ζήτησε από τον Προκόπη Παυλόπουλο να επικοινωνήσει µε δηµοσιογράφους προκειµένου να τους µεταφέρει τη δυσαρέσκειά του για την αρχική δήλωση του Θοδωρή Ρουσόπουλου. Ο πρώην Πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας το έπραξε, αλλά όχι µε την οφειλόµενη διακριτικότητα. Ετσι, πολύ σύντοµα το τηλέφωνο του πρώην κυβερνητικού εκπροσώπου κατακλύστηκε από δηµοσιογράφους, που τον ρωτούσαν αν ίσχυε η πληροφορία που είχε διακινήσει ο πρώην Πρόεδρος της ∆ηµοκρατίας.

Εκεί κάπου λέγεται ότι του ανέβηκε το αίµα στο κεφάλι, καθώς θυµήθηκε παλαιότερες στιγµές, όταν ο Προκόπης Παυλόπουλος ως υπουργός Εσωτερικών της κυβέρνησης Καραµανλή βρισκόταν σε δύσκολη θέση και ο τότε κυβερνητικός εκπρόσωπος λειτουργούσε πάντα ως διαµεσολαβητής προκειµένου να εκτονώνονται οι κρίσεις.

Είναι γνωστό, άλλωστε, σε όλο τον δηµοσιογραφικό κόσµο ότι ο Θοδωρής Ρουσόπουλος πάντα είναι υπέρ των συνθέσεων και όχι των αντιθέσεων...

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 18/3/23