Τα νεύρα του Αλέξη Τσίπρα μετά την παρουσίαση της πρώτης δημοσκόπησης έπειτα από την τραγωδία των Τεμπών περιγράφει η στήλη big mouth του powergame.gr. 

Σύμφωνα με τη στήλη, που επικαλείται αξιόπιστη πηγή της Κουμουνδούρου, ο Δημήτρης Μαύρος παρουσίασε την πρώτη, μετά την τραγωδία των Τεμπών, δημοσκόπηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος, εμφανώς εκνευρισμένος, κλοτσούσε καρέκλες και σκαμπό.

Αναλυτικά τι αναφέρει η στήλη big mouth

Μέσα στο Σαββατοκύριακο ο δημοσκόπος και εσχάτως στενός σύμβουλος του Αλέξη, Δημήτρης Μαύρος, παρουσίασε την πρώτη, μετά την τραγωδία των Τεμπών, δημοσκόπηση στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Αν κρίνω από την αντίδραση του τελευταίου, όπως αυτή μου μεταφέρθηκε από αξιόπιστη πηγή της Κουμουνδούρου, ο αρχηγός Τσίπρας μάλλον ήταν προετοιμασμένος να δει εντελώς διαφορετικά νούμερα. Όταν, λοιπόν, άρχισε ο Μαύρος να παρουσιάζει τα δημοσκοπικά μαντάτα, ο πρώην πρωθυπουργός, εμφανώς εκνευρισμένος, κλοτσούσε καρέκλες και σκαμπό. Είναι από τις λίγες φορές που δικαιολογώ την αντίδραση του Τσίπρα, αφού είναι κάπως απογοητευτικό τη Δευτέρα να σου περιγράφουν κατάρρευση της Ν.Δ. και το Σάββατο να βλέπεις ότι τελικά δεν είχε καταρρεύσει και τόσο το κυβερνών κόμμα.