Μια εσωκοµµατική «ουρά» στον χώρο του ΠΑΣΟΚ, διαπιστώνουμε πως υπάρχει µε αφορµή τη σοβαρή δίκη που εσχάτως απασχόλησε την επικαιρότητα: την οµόφωνη καταδίκη του Ν. Παππά για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση Καλογρίτσα, µε αιχµή την απόπειρα χειραγώγησης της διαγωνιστικής διαδικασίας για τις τηλεοπτικές άδειες.

Συνήγορος του Χρ. Καλογρίτσα ήταν ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος µε τις ενέργειές του πέτυχε να «δικαστεί» ο πρώην υπουργός του ΣΥΡΙΖΑ στη συγκεκριµένη υπόθεση. Ελα, όµως, που κανένας από την ηγεσία της Χαριλάου Τρικούπη δεν βρέθηκε να τον συγχαρεί ή να τον επαινέσει για τον πρωταγωνιστικό ρόλο που διαδραµάτισε στη συγκεκριµένη δίκη. Ναι µεν το ΠΑΣΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση, αλλά µέχρι εκεί.

Ο Ν. Ανδρουλάκης δεν µπήκε καν στον κόπο να πάρει ένα τηλέφωνο τον Ανδρ. Λοβέρδο προκειµένου να τον συγχαρεί για τη δουλειά που έκανε τόσο καιρό στο Ειδικό ∆ικαστήριο. ∆εν ξέρω εάν αυτό είναι προσωπικό παράπονο του Ανδρ. Λοβέρδου, ωστόσο είναι µια αλήθεια, που αποτέλεσε αντικείµενο συζήτησης στο εσωτερικό του ΠΑΣΟΚ όλες τις προηγούµενες ηµέρες. Γιατί ο Ανδρέας τούς έδωσε στο πιάτο τον Παππά και αυτοί δεν βρήκαν µια καλή κουβέντα να πουν για τον ίδιο. Και ακόµη η υπόθεση δεν έχει κλείσει. Γιατί έχουµε µπροστά µας και την αξιολόγηση των καταγγελιών της γραµµατέως του Χρ. Καλογρίτσα για τα χρήµατα που πήγαιναν στον ΣΥΡΙΖΑ...

Δημοσιεύθηκε στο Secret το Σάββατο 4 Μαρτίου