Πριν ακόμη συνεδριάσει η επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος για να κρίνει την τύχη του Π. Πολάκη, οι πληροφορίες αναφέρουν πως έγιναν κάποιες παρασκηνιακές συνεννοήσεις μεταξύ των μελών του πειθαρχικού οργάνου, ώστε να μην υπάρξουν εκπλήξεις όταν έρθει η ώρα της απόφασης.

Πληροφοριοδότες της στήλης με ενημέρωσαν πως την Κυριακή το βράδυ σε γνωστή ταβέρνα της Καισαριανής δείπνησαν, με κεντρικό μενού τα «καμώματα» του Παύλου Πολάκη, ο επικεφαλής της επιτροπής Δεοντολογίας του ΣΥΡΙΖΑ, Α. Κοτσακάς, με τον διευθυντή του Πολιτικού Γραφείου του Α. Τσίπρα, Μιχάλη Καλογήρου, ο οποίος επίσης είναι και μέλος του συγκεκριμένου οργάνου.

Ο Α. Κοτσακάς δεν σκοπεύει να κινηθεί αντίθετα από τη βούληση του προέδρου σε ό,τι αφορά την τύχη του Π. Πολάκη. Το επισημαίνουμε, διότι από το συγκεκριμένο κόμμα όλα μπορεί να τα περιμένει κανείς.

Ποιοι άλλοι συμμετέχουν

Στην επιτροπή Δεοντολογίας συμμετέχουν ακόμη οι Ρεγγίνα Βάρτζελη, Ερρίκος Βεντούρας, Χαρίκλεια Γιαννακίδου, Αναστασία Θεοδωρακοπουλου, Γιώργος Κακουλάκης, Ζήσης Καπράνας, Κυριακή Κουντούρη, Μάκης Μπαλαούρας, Αμαλία Πορτάλιου, Σταμάτης Σακελλίων, Μιχάλης Σπουρδαλάκης, Ελένη Σταματάκη και Λίνα Χρήστου - Διαουρτά.

*Δημοσιεύτηκε στην Απογευματινή στις 28 Φεβρουαρίου 2023.