Έντονη κινητικότητα στον νομό Καρδίτσας αναπτύσσουν εσχάτως οι υποψήφιοι βουλευτές της Α’ Αθήνας, όπως παρατηρεί η στήλη big mouth του powergame.gr, σχολιάζοντας την παρουσία των υπουργών Πιερρακάκη και Κικίλια στη θεσσαλική πόλη. 

Όπως γράφει, ο υπουργός Δικαιοσύνης, Κώστας Τσιάρας, προσκάλεσε τον Κυριάκο Πιερρακάκη στην κοπή της βασιλόπιτας του γραφείου του και αυτομάτως, ο υπουργός Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας προσφέρθηκε να προσέλθει στην αντίστοιχη εκδήλωση του έτερου κοινοβουλευτικού άνδρα της Καρδίτσας, Γιώργου Κωτσού. 

Αναλυτικά τί αναφέρει το big mouth

Έντονη κινητικότητα στον νομό Καρδίτσας αναπτύσσουν εσχάτως οι υποψήφιοι βουλευτές της Α’ Αθήνας. Και όταν αναφέρομαι χωρίς ονόματα σε υποψηφίους στην πρώτη περιφέρεια της πρωτεύουσας, αυτομάτως το μυαλό πηγαίνει στους Πιερρακάκη και Κικίλια (κρατήστε αυτή τη σειρά για το μέλλον). Επειδή ξεκίνησε η καμπάνια για τους ομογενείς, δεν σας κρύβω ότι σε κάποια φάση πίστεψα ότι στην Καρδίτσα έχουν μετοικήσει αρκετοί ψηφοφόροι της Α’ Αθηνών. Κάτι σαν εσωτερικοί μετανάστες. Όμως ύστερα από λίγο κατάλαβα τον λόγο που βρέθηκαν στη θεσσαλική πόλη οι δύο υπουργοί. Η πέτρα του σκανδάλου (!) ακούει στο ονοματεπώνυμο Κώστας Τσιάρας. Ο λόγος για τον υπουργό Δικαιοσύνης, που έκανε το ολέθριο λάθος να προσκαλέσει τον υπουργό Πιερρακάκη στην κοπή της βασιλόπιτας του γραφείου του. Αυτομάτως, ο υπουργός Κικίλιας προσφέρθηκε να προσέλθει στην αντίστοιχη εκδήλωση του έτερου κοινοβουλευτικού άνδρα της Καρδίτσας, Γιώργου Κωτσού. Μετά την εμφάνιση του υπουργού Τουρισμού, μαθαίνω ότι έχει δεχθεί πρόταση από τη βουλευτίνα Ασημίνα Σκόνδρα ο υπουργός Υγείας, Θάνος Πλεύρης, προκειμένου να δώσει το «παρών» στη δική της εκδήλωση.