Ο ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Κώστας Αρβανίτης µπορεί να µας απαντήσει εάν την περίοδο του διαγωνισµού για τις τηλεοπτικές άδειες είχε προσωπικά πάρε-δώσε µε τον επιχειρηµατία Χρήστο Καλογρίτσα; Εργάστηκε ποτέ για την προετοιµασία του καναλιού που σχεδίαζε το Μέγαρο Μαξίµου, µε συντονιστή τον Νίκο Παππά, τόσο ο ίδιος όσο και πρόσωπα του συγγενικού του περιβάλλοντος; ∆ιότι καλό είναι να το παίζει «αρχοντόµαγκας» σήµερα ως ευρωβουλευτής, αλλά οφείλει να δώσει µια εξήγηση για το εάν συµµετείχε σε µυστικές και παρασκηνιακές διεργασίες για να στηθεί ένα κανάλι της Αριστεράς!

Μη µας ζαλίζει συνεχώς για τα «Πετσοταϊσµένα» ΜΜΕ, που τάχα µου δεν του δίνουν βήµα να µιλήσει σήµερα, που είναι ευρωβουλευτής, όπως τον άκουσα να λέει προ ηµερών σε ένα επαρχιακό ραδιόφωνο, αλλά ας µας εξηγήσει αν και ο ίδιος υπήρξε «Καλογριτσοταϊσµένος» την περίοδο εκείνη, που φέρεται να διαδραµάτιζε πρωταγωνιστικό ρόλο στο στήσιµο ενός αριστερού καναλιού.

Αναµένουµε µια ξεκάθαρη και τίµια απάντησή του, διότι ως πολιτικό πρόσωπο συµπεριφέρεται σαν σουπιά. Ρίχνει µελάνι για να αµαυρώνει το έργο άλλων δηµοσιογράφων, αλλά κάποια στιγµή θα πρέπει να µην παριστάνει τον τιµητή των άλλων...

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 18/2