Μια τεράστια υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται πολιτικός αρχηγός, αναμένεται να «σκάσει» κατά το αμέσως προσεχές διάστημα, σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, για ένα σκάνδαλο το οποίο αποκαλύφθηκε έπειτα από μεγάλη έρευνα που διενεργείται εδώ και έξι μήνες, με στόχο να εντοπιστούν διασυνδέσεις Ευρωπαίων πολιτικών με ρωσικά και κινεζικά «συστήματα».

Τι αναφέρει το big mouth

Μια τεράστια υπόθεση, στην οποία εμπλέκεται πολιτικός αρχηγός (ναι, πολύ καλά διαβάσατε), αναμένεται να «σκάσει» κατά το αμέσως προσεχές διάστημα. Πρόκειται για ένα σκάνδαλο το οποίο αποκαλύφθηκε έπειτα από μεγάλη έρευνα που διενεργείται εδώ και έξι μήνες, με στόχο να εντοπιστούν διασυνδέσεις Ευρωπαίων πολιτικών με ρωσικά και κινεζικά «συστήματα». Από το ξετύλιγμα του σχετικού κουβαριού προκύπτει η άμεση εμπλοκή πολιτικού αρχηγού, ο οποίος φέρεται να έχει ταξιδέψει αρκετές φορές σε Πεκίνο και Μόσχα, πρωταγωνιστώντας στη συγκρότηση ενός περίεργου «συστήματος». Από τα όσα φτάνουν στ’ αυτιά μου, οι επόμενες μέρες θεωρούνται κρίσιμες για την αποκάλυψη της δράσης του πολιτικού αρχηγού.