Αλλάζουν συνεχώς τα δεδοµένα σχετικά µε την περίπτωση του ∆ηµήτρη Αβραµόπουλου. Οχι πως υπάρχει κάποιο πισωγύρισµα σε ό,τι αφορά την προοπτική της υποψηφιότητάς του, η οποία έχει ενισχυθεί ιδιαιτέρως τον τελευταίο καιρό, αλλά ακόµη παραµένει άγνωστο αν θα επιστρέψει στην Α’ Αθήνας ή θα πολιτευθεί κάπου αλλού.

Εδώ και µερικές ηµέρες, πάντως, το σενάριο ολικής επαναφοράς του πρώην επιτρόπου στην παραδοσιακή εκλογική του έδρα φαίνεται να αδυνατίζει σηµαντικά, όπως και αυτό για την Αρκαδία.

Στον αντίποδα, κερδίζει συνεχώς έδαφος το ενδεχόµενο διεκδίκησης από τον ίδιο µιας κοινοβουλευτικής έδρας µέσω του «γαλάζιου» ψηφοδελτίου της Ηλείας, καθώς πρόκειται για µια εκλογική περιφέρεια όπου τα ποσοστά της Ν.∆. εµφανίζονται ιδιαιτέρως αναιµικά σε σχέση µε την υπόλοιπη Ελλάδα και, ως εκ τούτου, το Μαξίµου θεωρεί ότι η εµπλοκή στη σχετική εξίσωση ενός τόσο ηχηρού ονόµατος θα συσπείρωνε το σύνολο των κοµµατικών δυνάµεων. Χώρια που, µε δεδοµένο το κεντρώο προφίλ του νοµού από τα χρόνια του πάλαι ποτέ κραταιού ΠΑΣΟΚ, η παρουσία Αβραµόπουλου θα µπορούσε να αποτελέσει πόλο έλξης για µια ευρύτερη δεξαµενή ψηφοφόρων.

Δημοσιεύθηκε στο Secret το Σάββατο 4/2