Ένα ενδιαφέρον σενάριο για το πολιτικό μέλλον του Ευάγγελου Βενιζέλου, διαβάζουμε στην στήλη big mouth του powergame.gr. 

Σύμφωνα με την στήλη, ένας επιχειρηματίας κατάφερε να υπάρξει εκεχειρία ανάμεσα στον Βενιζέλο και τον Τσίπρα. Και μετά την εκεχειρία, και στην περίπτωση που προκύψει πεδίο πολιτικής συνεννόησης, ένα «όνειρο» είναι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ως μεταβατικό πρωθυπουργό. 

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth

Αυτές τις μέρες του χιονιά προσπάθησα να κοιμηθώ λίγο παραπάνω. Στον μεσημεριανό ύπνο μου είδα ένα όνειρο που έμοιαζε με πολιτικό επιχειρηματικό σενάριο. Δεν μπορώ να σας περιγράψω εύκολα αυτό που είδα και που δεν σας κρύβω ότι με φόβισε. Έναν επιχειρηματία από τους καλούς είδα στο όνειρό μου, να προσπαθεί να φέρει κοντά τον πρόεδρο Τσίπρα με τον πρώην πρόεδρο Βενιζέλο. Αν και χρειάστηκε, κυρίως, τρόπο, ο επιχειρηματίας τελικώς τα κατάφερε. Τι κατάφερε; Να υπάρξει εκεχειρία ανάμεσα στους δύο άνδρες. Και μετά την εκεχειρία, και στην περίπτωση που προκύψει πεδίο πολιτικής συνεννόησης, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ να προτείνει τον πρώην πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ ως μεταβατικό πρωθυπουργό. Κάπου εδώ ξύπνησα, γιατί προφανώς ακολουθούσε το όνειρο ένας εφιάλτης, που ο οργανισμός μου δεν ήταν έτοιμος να τον δεχτεί.