Καλό θα είναι ηγετικά στελέχη της Α∆ΑΕ, για την ακρίβεια ο κ. Ράµµος και η κ. Παπανικολάου, να πάψουν να περιφέρονται στα κανάλια και να περιορίσουν τις προεκλογικές τους παρεµβάσεις, διότι αρχίζουν να εµφανίζονται ως «επικοινωνιακοί» βραχίονες του αρχηγού της αξιωµατικής αντιπολίτευσης, Αλέξη Τσίπρα. Στον οποίο εµπιστεύτηκαν µια απόρρητη έκθεση, το περιεχόµενο της οποίας το µοίρασε το γραφείο του σε όλα τα µέσα µαζικής ενηµέρωσης και στη συνέχεια πήγε και το περιέγραψε στη Βουλή µε κάθε λεπτοµέρεια, µόνο και µόνο για να δικαιολογήσει την απόφασή του να καταθέσει πρόταση δυσπιστίας εναντίον της κυβέρνησης. Και να θέλει να πιστέψει κανείς πως µε τη στάση τους δεν ενεπλάκησαν στον προεκλογικό σχεδιασµό του Αλ. Τσίπρα, είναι πλέον δύσκολο.

∆εν είναι απάντηση «πως δεν έχουµε εµείς ευθύνη για το πώς χειρίστηκε ο κ. Τσίπρας την απόρρητη έκθεση που του παραδώσαµε...», όπως άφησε να εννοηθεί σε συνεντεύξεις της η κ. Παπανικολάου. Ο Αλ. Τσίπρας και τους «εργαλειοποίησε» µε τη θέλησή τους, απ’ ό,τι φαίνεται, και τους εξευτέλισε ταυτόχρονα, κάνοντας την υποτιθέµενη εχεµύθειά τους βούκινο στο πανελλήνιο.

Και, αντί να βγουν και να τον αποδοκιµάσουν ή να τον καταγγείλουν δηµοσίως, που τους εξέθεσε µε το να τους χρησιµοποιεί ως πρόθυµους «πληροφοριοδότες» της Κουµουνδούρου, τηρούν ανεύθυνη σιγήν ιχθύος.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 28/1