Παρά τα περί του αντιθέτου λεχθέντα, από αξιόπιστη ΣΥΡΙΖΑϊκή πηγή πληροφορούµαι ότι τα όσα βλέπουν εσχάτως το φως της δηµοσιότητας σχετικά µε τη δράση του Νίκου Παππά έχουν αρχίσει να επηρεάζουν, και µάλιστα σε καθοριστικό βαθµό, την άποψη που έχει (ή, για να ακριβολογώ, που είχε) ο πρόεδρος Αλέξης για τον επί χρόνια στενό συνεργάτη του. Και επειδή το βιογραφικό του Τσίπρα είναι γεµάτο από «καρατοµηµένους» πρώην φίλους του, δεν αποκλείω το ενδεχόµενο να δούµε, και µάλιστα σύντοµα, το κεφαλάκι του Παππά να θυσιάζεται!

Απολύτως λογική εξέλιξη, αφού κανένας αρχηγός (πολλώ δε µάλλον ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ) δεν πρόκειται να παίξει κορώνα-γράµµατα την καριέρα του επειδή ένας πρώην συνεργάτης του έκρινε σκόπιµο να τον ενηµερώνει για τα µισά από αυτά που έκανε.

Για παράδειγµα, είµαι βέβαιος ότι ο Τσίπρας αγνοεί τα µακροβούτια του Παππά στην πισίνα του Καλογρίτσα. Οπως, επίσης, δεν έχει ενηµερωθεί για τα SMS του τότε πανίσχυρου υπουργού προς τον εργολάβο, προκειµένου να πάει να συναντήσει τον δικηγόρο Νίκο Ανδρικόπουλο, που επίσης, ως γνωστόν, είχε µπει «µπροστινός» για να νοικιάσει µια έπαυλη ο άφραγκος συµµαθητής του Παππά, Μανώλης Πετσίτης.

*Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα «Παραπολιτικά» στις 28/1