Μπαράζ συσκέψεων και συναντήσεων με φορείς της Κρήτης σηματοδότησε η παρουσία ουκ ολίγων υπουργών που βρίσκονται στο Ηράκλειο τις τελευταίες ώρες, καθώς συνοδεύουν τον πρωθυπουργό, που πραγματοποιεί διήμερη περιοδεία στο νησί.

Λίγο πριν από τις 10 το πρωί, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κώστας Σκρέκας, ο αναπληρωτής υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Νίκος Παπαθανάσης, ο υφυπουργός Έρευνας και Τεχνολογίας, Χρίστος Δήμας, και ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Γιάννης Τσακίρης, κατέφθασαν στο Επιμελητήριο Ηρακλείου. Εκεί είχαν σύντομη συνάντηση με τον πρόεδρο του Επιμελητηρίου Ηρακλείου και συμμετείχαν σε σύσκεψη με επιχειρηματικούς φορείς για θέματα οικονομίας.

Στο Συνεδριακό Κέντρο

Σύμφωνα με το creta24.gr, την ίδια ώρα στο Πολιτιστικό Συνεδριακό Κέντρο Ηρακλείου βρέθηκαν ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Στέλιος Πέτσας, η υπουργός Πολιτισμού, Λίνα Μενδώνη, και ο υπουργός Τουρισμού, Βασίλης Κικίλιας, καθώς συμμετέχουν σε συσκέψεις στις οποίες θα συζητηθούν θέματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.