Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του πολιτικού του γραφείου πραγματοποίησε ο Κωστής Χατζηδάκης, η οποία στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, Όπως αναφέρει η στήλη big mouth του powergame.gr, τον υπουργό Εργασίας τίμησαν με την παρουσία τους 44 υπουργοί και βουλευτές της κυβέρνησης. 

Όπως διαβάζουμε στο δημοσίευμα, ανάμεσα στους πολιτικούς που έδωσαν το «παρών» ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, οι υπουργοί Άκης Σκέρτσος, Νίκη Κεραμέως, Κώστας Τσιάρας, Γιάννης Πλακιωτάκης, οι αναπληρωτές υπουργοί Νίκος Παπαθανάσης και Μίνα Γκάγκα και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Την εκδήλωση προλόγισε ο δήμαρχος Αθηναίων και παλιός βοηθός του Χατζηδάκη, Κώστας Μπακογιάννης, ενώ εκτός προγράμματος μίλησε και ο περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Πατούλης. 

Αναλυτικά γράφει το big mouth για την εκδήλωση του Κωστή Χατζηδάκη

Ούτε έναν ούτε δύο, αλλά… 44 υπουργούς και βουλευτές μέτρησε άνθρωπος της στήλης που παρέστη στην πραγματικά πολύ μεγάλη και πετυχημένη εκδήλωση του υπουργού Χατζηδάκη, που έλαβε χώρα σε κεντρικό ξενοδοχείο της Αθήνας για την κοπή της βασιλόπιτας του πολιτικού γραφείου του. Ανάμεσά τους ήταν ο αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, Παναγιώτης Πικραμμένος, οι υπουργοί Άκης Σκέρτσος, Νίκη Κεραμέως, Κώστας Τσιάρας, Γιάννης Πλακιωτάκης, οι αναπληρωτές υπουργοί Νίκος Παπαθανάσης και Μίνα Γκάγκα και ο υφυπουργός παρά τω πρωθυπουργώ και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Γιάννης Οικονόμου. Την εκδήλωση προλόγισε ο δήμαρχος Αθηναίων και παλιός βοηθός του Χατζηδάκη, Κώστας Μπακογιάννης, ενώ εκτός προγράμματος μίλησε και ο περιφερειάρχης Αττικής, ο συναγωνιστής Πατούλης. Είναι σίγουρα ένα ρεκόρ, που πρώτα απ’ όλα δείχνει το πόσο αγαπητός είναι στους συναδέλφους του ο υπουργός Εργασίας. Δείχνει, όμως, και κάτι ακόμα: ότι ο Κωστής Χατζηδάκης μέσα από την πολιτική του διαδρομή, την πολιτική με αξίες που υπηρετεί και το έργο που έχει επιτελέσει, έχει γίνει σημείο αναφοράς.