Από τη Λάρισα ξεκινά τη νέα, άκρως προεκλογική χρονιά ο πρωθυπουργός.

Οι ημερομηνίες που έχει κυκλώσει στην ατζέντα του ο Κυριάκος Μητσοτάκης για την άφιξή του στον νομό ορίζονται για το τελευταίο Σαββατοκύριακο του Ιανουαρίου, στις 28 και 29 του μήνα.

Πρόκειται, όπως μαθαίνω, για τον πρώτο σταθμό της περιοδείας του για το 2023. Σκοπός του είναι να επισκεφθεί όσο το δυνατόν περισσότερες περιοχές του νομού και να συνομιλήσει με δημάρχους, τοπικούς παράγοντες αλλά και επιχειρηματίες. Σύμφωνα με πηγές, οι τοπικοί βουλευτές φαίνεται να έχουν λειάνει... τις γωνίες και να έχουν ετοιμάσει το έδαφος ώστε να μην προκύψουν αγροτικές κινητοποιήσεις.

Στο Μαξίμου

Ωστόσο, στις γιορτές οι «γαλάζιοι» Χαρακόπουλος, Κέλλας και Μπίζιου είχαν κάνει το απαραίτητο «μασάζ» σε αγρότες και τοπικούς άρχοντες. Μάλιστα, η Στέλλα Μπίζιου τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου πέρασε και την πύλη του Μεγάρου Μαξίμου για να ενημερώσει η ίδια προσωπικά τον Κ. Μητσοτάκη σχετικά με όλα τα εκκρεμή και προβληματικά ζητήματα του νομού.

Δεσμεύσεις

Μάλιστα, έλαβε και δεσμεύσεις για την άμεση επίλυση του υδατικού προβλήματος του θεσσαλικού κάμπου και όχι μόνο. Σε κάθε περίπτωση, ο πρωθυπουργός θα συνοδεύεται από κλιμάκιο υπουργών, καθώς αναμένεται να γίνουν ανακοινώσεις και να εξαγγελθούν μια σειρά από παρεμβάσεις και έργα.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 14 Ιανουαρίου 2023.