Τον εκνευρισμό του προέδρου του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, προκάλεσαν οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας σχετικά με το ενδεχόμενο να τον καλέσει ως μάρτυρα στη δίκη της η Εύα Καϊλή.

Σύμφωνα με την στήλη big mouth του powergame.gr o Nίκος Ανδρουλάκης έγινε έξω φρενών, ενώ για να μην πάρει διάσταση στα media το συγκεκριμένο σενάριο, έφτασε ο ίδιος στο σημείο να τηλεφωνεί σε αρχισυντάκτες καναλιών για να μην παίξει ένα τέτοιο θέμα, όπως αναφέρει το big mouth.

Σημειώνεται ότι το σενάριο για την κλήση του προέδρου του ΠΑΣΟΚ ως μάρτυρα στη δίκη της ερωβουλευτή παρουσίασε το ρεπορταζ των «Παραπολιτικών» το Σάββατο 14/1. Όπως ανέφερε το δημοσιεύμα του Secret των «Παραπολιτικών»: «Πληροφορίες από το Ευρωπαϊκό Σοσιαλιστικό Κόμμα αναφέρουν πως, όταν έρθει η ώρα της δίκης, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και ευρωβουλευτής μπορεί να κληθεί ως μάρτυρας, είτε επειδή θα το ζητήσει η Εύα Καϊλή, για να καταδείξει πως η πολιτική της για το Κατάρ εντασσόταν στο πλαίσιο μιας συνεννοημένης στρατηγικής με το κόμμα της, είτε γιατί οι ίδιοι οι Βέλγοι θα κρίνουν πως είναι απαραίτητη μια κατάθεσή του».