Πατάει γκάζι και ανεβάζει (κι άλλο) τις στροφές ο Κυριάκος Πιερρακάκης, ενόψει των εθνικών εκλογών και της μάχης του σταυρού που θα δώσει στην Α' Αθηνών, όπου θα είναι υποψήφιος. 

Στο πλαίσιο αυτό, ο υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης θα μιλήσει σήμερα σε εκδήλωση-συζήτηση για «Το ψηφιακό άλμα της Ελλάδας – Η χώρα σε κίνηση», όπου αναμένεται να αναφερθεί στις μεταρρυθμίσεις που έχουν γίνει στον τομέα της ψηφιακής διακυβέρνησης, αλλά και στις επόμενες δράσεις του υπουργείου του. Η ομιλία βέβαια αναμένεται να έχει έντονο πολιτικό χαρακτήρα λόγω της άτυπης προεκλογικής περιόδου - και της τυπικής, που θα ξεκινήσει σύντομα. 

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί σήμερα, Τρίτη, στις 18.00, στην αίθουσα «Αντιγόνη» στο Κέντρο Πολιτισμού Ελληνικός Κόσμος (Πειραιώς 254).

Παρών στην εκδήλωση θα είναι και ο γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ, Παύλος Μαρινάκης, που θα απευθύνει χαιρετισμό, ενώ αναμένεται να παρευρεθούν πολλά κομματικά στελέχη, μέλη και φίλοι της Νέας Δημοκρατίας που δραστηριοποιούνται στην Α' Αθήνας.