Στην ορεινή Αρκαδία βρέθηκε τις ημέρες των εορτών η Νάντια Γιαννακοπούλου μαζί με τον άντρα της Μάξιμο Μουμούρη, με τις πανέμορφες κόρες τους και την οικογένεια της αδερφής της, Ελένης.

Όπως πληροφορηθήκαμε, έμειναν στο πανέμορφο Βαλτεσινίκο, αλλά επισκέφτηκαν και άλλα χωριά της ορεινής Αρκαδίας (Στεμνίτσα, Βυτίνα, Λαγκάδια, Δημητσάνα κ.α)






Λίγο πριν αναχωρήσουν για Αθήνα, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ – ΚΙΝΑΛ είχε μια συνάντηση με το ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ Παρασκευά Αυγερινό.

«Η καλύτερη έκπληξη σήμερα το πρωί στην Βυτίνα και λίγο πριν επιστρέψουμε στην Αθήνα ήταν η συνάντηση μου με τον Παρασκευά Αυγερινό, ένα από τα πιο σημαντικά ιστορικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ που άφησε το αποτύπωμα του στη δημιουργία του ΕΣΥ και σε κορυφαίες μεταρρυθμίσεις αλλά κυρίως έναν υπέροχο άνθρωπο, έναν ευπατρίδη της πολιτικής, που ξεχώρισε με το ήθος του και την διακριτή του άποψη πάντα. Έναν άνθρωπο που με τιμά έπο την πρώτη στιγμή που μπήκα στην πολιτική με την φιλία του, τις συμβουλές του, τη στήριξη του. Τον τιμώ και τον σέβομαι απεριόριστα», έγραψε η Νάντια Γιαννακοπούλου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.