Συνάντηση με  τους συντάκτες που καλύπτουν τον χώρο του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. είχε την Τετάρτη ο Νίκος Ανδρουλάκης, σε μία προσπάθεια να ξαναβρεθούν όλοι μαζί με την ευκαιρία των ημερών και να ανταλλάξουν ευχές. 

Στο μενού ήταν οι εκλογές, τα σενάρια περί αρραβώνα του ΠΑΣΟΚ με τον ΣΥΡΙΖΑ, οι μετεκλογικές εξελίξεις και φυσικά η υπόθεση Καϊλή. 

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ χαρακτήρισε ευφάνταστα τα σενάρια περί ενδεχόμενης συνεργασίας με ΣΥΡΙΖΑ, ενώ μιλώντας για τη στάση που θα κρατήσει το κόμμα του στις διερευνητικές εντολές, επανέλαβε ότι μόλις το ΠΑΣΟΚ πάρει την τρίτη εντολή θα καλέσει σε διάλογο τις πολιτικές δυνάμεις που συμφωνούν με το σοσιαλδημοκρατικό του πρόγραμμα, ώστε να σχηματιστεί μια κυβέρνηση που θα δώσει απαντήσεις στα προβλήματα του ελληνικού λαού.

Μάλιστα, ο κ. Ανδρουλάκης έκανε αναφορά και στο «γερμανικό» μοντέλο σχηματισμού κυβέρνησης, θεωρώντας ότι πρόκειται για μια συνθήκη που διασφαλίζει αναγκαίες ασφαλιστικές δικλίδες προς όφελος των πολιτών.

Όσον αφορά την υπόθεση Καϊλή, ο Νίκος Ανδρουλάκης εμφανίστηκε αισιόδοξος, λέγοντας μάλιστα ότι παρά τις δημοσκοπικές απώλειες οι επιπτώσεις για το ΠΑΣΟΚ θα είναι περιορισμένες.

Όσο για το πρόγραμμά του τις επόμενες ημέρες, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ δεν θα κάνει Πρωτοχρονιά στην Κρήτη, αλλά θα την περάσει με φίλους του, ενώ τα Φώτα θα μεταβεί στο Φανάρι, προσκεκλημένος του Οικουμενικού Πατριάρχη Βαρθολομαίου.