Ο Σπήλιος Μανιάς είναι ένας από τους λίγους καλούς και σταθερούς φίλους που έχει ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκτός πολιτικής. Γνωρίζονται από µικρά παιδιά, καθώς, εκτός από το ότι φοιτούσαν στο ίδιο σχολείο, το Κολλέγιο Αθηνών δηλαδή, έµεναν και στην ίδια πολυκατοικία, επί της οδού Ρηγίλλης.

Συνεπώς, δεν αποτελεί ίσως είδηση ότι ο πρωθυπουργός πήγε στο σπίτι του παλιού του συµµαθητή, στο Παλαιό Ψυχικό, το περασµένο Σάββατο το βράδυ, για τη γιορτή της συζύγου του, Άννας Ροκοφύλλου, µαζί µε τη σύζυγό του, Μαρέβα.

Είδηση είναι όµως ότι το έκανε παρά τη µεγάλη κούραση που είχε µετά από ένα διήµερο ταξίδι στις Βρυξέλλες για τη Σύνοδο Κορυφής κι ένα Σάββατο γεµάτο ένταση στη Βουλή, µε τη συζήτηση και ψήφιση του Προϋπολογισµού.

Είδηση αποτελεί επίσης η µεγάλη και εκλεκτή παρέα που ανταποκρίθηκε στο κάλεσµα της δικηγόρου και αντιδηµάρχου Αθηναίων, η οποία θα είναι για πρώτη φορά υποψήφια βουλευτής µε τη Νέα ∆ηµοκρατία στην Α’ Αθηνών, στις προσεχείς εθνικές εκλογές. Μεταξύ πολλών άλλων, λοιπόν, το «παρών» έδωσαν: Οι υπουργοί Μάκης Βορίδης, Γιάννης Οικονόµου, Βασίλης Κικίλιας (µε τη σύζυγό του, Τζένη Μπαλατσινού), οι υφυπουργοί Λευτέρης Αυγενάκης και Γιώργος Καραγιάννης, ο γραµµατέας της Ν.∆., Παύλος Μαρινάκης, οι βουλευτές Ντόρα Μπακογιάννη και Γιάννης Παππάς, ο δήµαρχος Αθηναίων, Κώστας Μπακογιάννης, µε τη σύζυγό του, Σία Κοσιώνη, ο δικηγόρος Θέµης Σοφός µε τη σύζυγό του, παρουσιάστρια Σταµατίνα Τσιµτσιλή, οι επιχειρηµατίες Ευάγγελος Μυτιληναίος, Γιώργος Βαρδινογιάννης, Χρήστος Χούµπαυλης, Βλάσσης Γεωργάτος και Παναγιώτης Θεοχαράκης, ο Θωµάς Βαρβιτσιώτης, η Μαρία Μπακοδήµου, ο δηµοσιογράφος Χρήστος Ράπτης και πολλοί άλλοι επώνυµοι της αθηναϊκής πολιτικής, µιντιακής και επιχειρηµατικής ζωής, σε µια βραδιά µε πολλές κουβέντες και λίγη πολιτική, καθώς όλοι προσπαθούσαν να αποφορτιστούν λίγο από τις εξελίξεις του τελευταίου διαστήµατος.


Το… highlight της βραδιάς

Το… highlight της βραδιάς ωστόσο ήταν ένα ζεϊµπέκικο που τραγούδησε ο Μάκης Βορίδης, εκπλήσσοντας µε τις φωνητικές του ικανότητες.

Όπως µαθαίνουµε, ο υπουργός Εσωτερικών τραγούδησε το «Απ’ τον Βορρά µέχρι τον Νότο» του Βασίλη Καρρά και εντυπωσίασε το πλήθος! Να θυµίσουµε ότι η Αννα Ροκοφύλλου ασκεί επί τρεις δεκαετίες µάχιµη δικηγορία, ενώ συµµετέχει ενεργά στην Τοπική Αυτοδιοίκηση από το 1994 και δραστηριοποιείται πολιτικά στον ευρύτερο κεντρώο χώρο, όπου ανήκει και ο πατέρας της, Χρήστος, επί χρόνια βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας του ΠΑΣΟΚ και υπουργός της κυβέρνησης Σηµίτη.

Δημοσιεύθηκε στο Secret 23 / 12 / 2022