Μπορεί ο ΣΥΡΙΖΑ να αμφισβητεί την εγκυρότητα των δημοσκοπήσεων που δείχνουν τη Ν.Δ. να προηγείται με σημαντική διαφορά, αλλά αυτή η προπαγάνδα της Κουμουνδούρου καταρρίπτεται εκ των έσω όταν Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, όπως η εφημερίδα «Εποχή», η οποία φέρεται να υποστηρίζεται οικονομικά από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, φιλοξενούν συνεντεύξεις επιστημόνων που επιβεβαιώνουν ότι ο Αλέξης Τσίπρας δεν τραβάει, δεν πείθει και υστερεί του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Την Κυριακή 11/12 η «Εποχή» συνομίλησε με τον διδάκτορα Πολιτικής Επιστήμης Π. Κουστένη, ο οποίος... κατεδάφισε τον Αλέξη Τσίπρα και πολύ φοβάμαι πως κινδυνεύει να γίνει αντικείμενο επιθετικής απαξίωσης από τους πραιτωριανούς της Κουμουνδούρου.

Παραδοχή

Ο κ. Κουστένης παραδέχτηκε την υπεροχή του Κ. Μητσοτάκη έναντι του Α. Τσίπρα, τον οποίο εμφάνισε ως αναξιόπιστο στα μάτια της κοινής γνώμης, δεν υιοθέτησε την πεποίθηση της Κουμουνδούρου για νίκη στις εθνικές εκλογές, άφησε αιχμές για τον τρόπο που αντιπολιτεύεται το κόμμα, προκειμένου να εξηγήσει πως η ήττα στις κάλπες μπορεί να είναι αποτέλεσμα λάθος στρατηγικής, που δεν καταφέρνει να δημιουργήσει συνθήκες ανατροπής μέσα από τη διαμόρφωση ενός αντικυβερνητικού ρεύματος.

Αν όλα αυτά καταγράφονται στην «Εποχή», αυτό κάτι σημαίνει για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ.

*Δημοσιεύτηκε στο Secret στις 17 Δεκεμβρίου 2022.