Στα σενάρια εκλογικού αιφνιδιασμού που εμφανίστηκαν με αφορμή την υπόθεση δωροδοκίας που εμπλέκεται η Εύα Καϊλή, αναφέρεται η στήλη big mouth του powergame.gr.

Όπως διαβάζουμε κάποιοι βρήκαν την ευκαιρία για να ρίξουν για μια ακόμη φορά στο πρωθυπουργικό τραπέζι το σενάριο εκλογών, ωστόσο ο Κυριάκος Μητσοτάκης θεωρεί ότι όσο πιο αργά στηθούν οι κάλπες τόσο θα αναδεικνύεται η γύμνια των αντιπάλων του.

Αναλυτικά τι γράφει το big mouth 

Σας έγραφα χθες ότι με αφορμή την υπόθεση Καϊλή, κάποιοι (όχι λίγοι) βρήκαν την ευκαιρία για να ρίξουν για μια ακόμη φορά στο πρωθυπουργικό τραπέζι το σενάριο του εκλογικού αιφνιδιασμού. Όπως με πληροφορεί αξιόπιστη κυβερνητική πηγή, για μια ακόμη φορά εξήλθαν του γραφείου Μητσοτάκη σχεδόν απογοητευμένοι, αφού επί της ουσίας έτυχαν της ίδιας αντιμετώπισης της οποίας τυγχάνουν όσοι έχουν επιχειρήσει κάτι αντίστοιχο. Ο πρόεδρος Κυριάκος όχι μόνο δεν συμμερίζεται την άποψη περί «ιδανικής ευκαιρίας», αλλά απεναντίας θεωρεί ότι όσο πιο αργά στηθούν οι κάλπες τόσο θα αναδεικνύεται η γύμνια των αντιπάλων του.