Πυκνό πρόγραμμα περιοδειών και συγκεντρώσεων ανά την Ελλάδα έχει ο γ.γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας, ταυτόχρονα με τις παρεμβάσεις του στη Βουλή, τις ομιλίες σε θεματικές εκδηλώσεις και τις συναντήσεις του με επιμέρους φορείς και ενώσεις.

Ο προγραμματισμός αυτός είναι στο πλαίσιο ενός σημαντικού πολιτικού ανοίγματος του κόμματος, που εγκαινιάστηκε με τη δημοσιοποίηση του Καλέσματος της Κεντρικής Επιτροπής προς τον λαό για «αγωνιστική συμπόρευση» με το ΚΚΕ. Ένα πρόγραμμα που μόνο τις τελευταίες εβδομάδες περιελάμβανε, ανάμεσα σε άλλα, επισκέψεις σε Πέλλα, Νέα Ιωνία, Χαλκίδα, Λαμία, Λάρισα, Άρτα και σήμερα Πρέβεζα.

Αύριο θα βρεθεί στον Γοργοπόταμο, ενώ την Τετάρτη θα μιλήσει σε συγκέντρωση του κόμματος στον Ασπρόπυργο. Αξίζει να σημειωθεί ότι κάθε επίσκεψη του κ. Κουτσούμπα, σε αντίθεση με τα άλλα κόμματα, συνοδεύεται με την πραγματοποίηση μαζικών, ανοιχτών πολιτικών συγκεντρώσεων, αλλά και ευρύτατων συσκέψεων με δεκάδες φορείς αυτών των περιοχών, στις οποίες συμμετέχουν εργαζόμενοι του ιδιωτικού και του δημόσιου τομέα, νέοι και νέες, μικροί αυτοαπασχολούμενοι και αγρότες.

*Δημοσιεύθηκε στο ένθετο ‘’Secret’’ της εφημερίδας «Παραπολιτικά» στις 10/12