Μια διαφορετική συνέντευξη από αυτές που έχουμε συνηθίσει παραχώρησε το πρωί του Σαββάτου ο Κυριάκoς Μητσοτάκης

Ο πρωθυπουργός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή του Alpha «Καλύτερα δεν γίνεται» και απάντησε στις ερωτήσεις της Ναταλίας Γερμανού για ζητήματα της επικαιρότητας, αλλά και πιο προσωπικά θέματα, όπως για τους τρόπους με τους οποίους αποφορτίζεται μετά από ένα απαιτητικό 24ωρο, για τις τηλεοπτικές του προτιμήσεις, τους λόγους για τους οποίους τσακώνεται με τα παιδιά του, ενώ αποκάλυψε και τον ήχο κλήσης του κινητού του τηλεφώνου.

Ο πρωθυπουργός εξομολογήθηκε ότι «για εμένα είναι σημαντική η άσκηση. Νομίζω μία χαλαρή συζήτηση με τη γυναίκα μου. Να δούμε κάτι στο Netflix, να φύγουμε από το κινητό. Εχω δει επεισόδια του Σασμού, είναι ενδιαφέρουσα σειρά. Βλέπω ποδόσφαιρο, netflix, διαβάζω. Μουσική ακούω στο αυτοκίνητο ή στο αεροπλάνο».

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης ρωτήθηκε και για την ενασχόλησή του με τα social media με αφορμή την παρουσία του υπουργού Ανάπτυξης Άδωνι Γεωργιάδη στην ίδια εκπομπή για τον οποίο σημείωσε ότι «ναι ότι αυτό είναι προφανές (σ.σ. η ενασχόλησή του με τα social media)».

Στο τέλος της συνέντευης ήρθε και μια «παραγγελιά» από τον γιο του Κωνσταντίνο με τον Κυριάκο Μητσοτάκη να εξηγεί ότι ήταν η μουσική υπόκρουση που έχει ως ringtone στο κινητό του και προέρχεται από μια σκηνή από το πρώτο Star Wars.

Όσο για τους λόγους για τους οποίους τσακώνεται με τη Σοφία, τον Κωνσταντίνο και τη Δάφνη ο ίδιος είπε: «Πρέπει να ρωτήσετε τα ίδια. Αλλά για τους ίδιους λόγους που τσακώνονται οι γονείς με τα παιδιά τους. Η Μαρέβα παραπονιέται όταν δεν βρίσκει τα παιδιά ή δεν την παίρνουν τηλέφωνο». 

Και μια αναφορά στα περιβόητα... ντολμαδάκια: «Η απάντησή μου στο luben ήταν μία αντίδραση της στιγμής και επειδή δεν υπάρχει πιτσιρίκι 15χρονων που να μην μιλάει για ντολμαδάκια νομίζω πως είχε απήχηση η απάντησή μου».